עוגת חטיף בננה עם ציפוי חמאה חומה
צריך קינוח צמחוני? עוגת חטיף בננה עם ציפוי חמאה חומה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו עוגת בננה-שוקולד צ'יפס עם ציפוי חמאה חום, חטיפי בננה עם ציפוי חמאה חום, ו עוגת עגבניות ירוקה עם ציפוי חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°; חמאה וקמח מחבת springform 9 אינץ'. בקערה, לטאטא קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט. בקערה נפרדת לחמאה, בננות ווניל.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, להכות חמאה וסוכר עד אור, על 3 דקות. הכה בביצים 1 בכל פעם. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה; לנצח שוב. מקציפים תערובת קמח לתוך תערובת חמאה בשלישים, לסירוגין עם חצי תערובת בננה, עד הבלילה חלקה.
אופים עוגה עד הזהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות, מסתובב באמצע. (מחבת אוהל עם נייר כסף אם העוגה בראונינג מהר מדי.) מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
הפוך זיגוג: במחבת מעל חום בינוני, להמיס חמאה, מתערבל מדי פעם, עד שהוא הפסיק קצף ומוצקי חלב בתחתית המחבת הפכו חום זהוב וריח אגוזים, על 7 דקות.
להעביר לקערה ולתת מגניב מעט.
להקציף סוכר, שמנת, וניל ומלח של ממתקים עד חלקה.
תריץ סכין סביב הקצה הפנימי של המחבת, תשחרר את טבעת העוגה.
מורחים הדובדבן על גבי; לשרת.