קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חלב חמאה II

עוגת חלב חמאה II
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם חמאה, חלב-חמאה, קרום פאי בלתי-עטוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, ו פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים ביצים מוכות בקערה בינונית. בהדרגה לנצח בסוכר. מערבבים חמאה מומסת, מלח, קמח, חלב חמאה, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים עד חלקה.
4
יוצקים תערובת לתוך קונכיה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
אופים 10 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור