עוגת חלב חמאה II
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם חמאה, חלב-חמאה, קרום פאי בלתי-עטוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. מתכונים דומים: [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, ו פנקייק החמאה Fluffiest עם רוטב חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים ביצים מוכות בקערה בינונית. בהדרגה לנצח בסוכר. מערבבים חמאה מומסת, מלח, קמח, חלב חמאה, ותמצית וניל.
יוצקים תערובת לתוך קונכיה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים 10 דקות נוספות. העוגה נעשית כאשר קיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.