עוגת חמאה
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר חום, קמח, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב, ו ביסקוויט ריבת חלב עם פירורי ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. יש את כל המרכיבים מרנג הניח ומוכן ללכת-תצטרך לעשות את זה מהר.
לטאטא את 3 חלמונים יחד בקערה. בקערה שנייה, לטאטא קמח עם חצי חלב חם, עד חלקה.
לטאטא את חלמונים ביצה מוכה ואת המלח לתוך תערובת חלב / קמח, ולאחר מכן לטאטא את הכוס הנותרת של חלב. תניח בצד.
מניחים את החמאה בסיר ולרכך אותו קצת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים או מערבבים בערך 2 דקות או עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס.
לטאטא את תערובת החלב לסיר. המשך לטאטא כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ובועות-זה צריך לקחת רק 2-3 דקות. לאחר בועות גדולות להתחיל ליצור, להמשיך לטאטא עבורעוד - 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
יוצקים את המילוי החם לתוך הקרום. הפוך מרנג במהירות, כך שאתה יכול לשים אותו על המילוי בזמן שהוא חם (הם אומרים שזה עוזר למנוע בכי).תכין מקצפת. לנצח חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות נוקשות רק מתחילים להיווצר. לנצח את הוניל, ואז לאט לאט לנצח את הסוכר. לגרד תערובת על מילוי חם ואופים ב 350 במשך 10-15 דקות או עד השחמה קלה.
בואו עוגה להתקרר בטמפרטורת החדר במשך שעה, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך 4 שעות או עד שנקבע.