עוגת חמאה-הטוב ביותר לעת עתה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי חמאה — הטוב ביותר לעת עתה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 335 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 3 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, סוכר חום, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב, ו ביסקוויט ריבת חלב עם פירורי ריבת חלב.
הוראות
עם מזלג, מערבבים את שלושת החלמונים יחד בכוס קטנה או קערה. בקערה שנייה, לטאטא קמח עם חצי חלב חם, עד חלקה.
לטאטא את החלמונים ואת המלח לתוך תערובת חלב / קמח, ולאחר מכן לטאטא את הכוס הנותרת של חלב חם. תניח בצד.
מניחים את החמאה בסיר ולרכך אותו קצת מעל חום בינוני.
מוסיפים את הסוכר החום ומקציפים או מערבבים בערך 2 דקות או עד שהחמאה נמסה והסוכר מומס.
לטאטא את תערובת החלב לסיר. המשך לטאטא כל הזמן על חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ובועות-זה צריך לקחת רק 2-3 דקות. לאחר בועות גדולות להתחיל ליצור, להמשיך לטאטא עוד 2 דקות.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
להניח גיליון של נייר משומן בשעווה ישירות מעל הדף כדי למנוע עור להרכיב ולתת מגניב במשך כחצי שעה בטמפרטורת החדר.
מעבירים את קליפת העוגה האפויה ומקררים ביסודיות.זמן קצר לפני ההגשה, להכין את הקצפת. בקערת מתכת צוננת באמצעות מקצף, להכות את השמנת והסוכר עד פסגות נוקשות להתחיל להיווצר. מקציפים את הוניל. צינור סביב קצוות העוגה.