עוגת חמאה כפולה מצופה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חמאה כפולה מצופה. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 248 אוהדים. אם יש לכם קינמון, חלמונים, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פשטידת עוף מצופה כפולה, פאי תפוחים מצופה כפול, ו שזיף כפול מצופה פריך.
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד סוכר וקמח ולהניח בצד. בקערה גדולה, להקציף לשלב חלב חמאה, חלמונים, ביצים שלמות, חמאה, וניל, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים את תערובת הסוכר לאט, מטאטא כמו שאתה הולך, עד התערובת חלקה ואפילו.
יוצקים את התערובת לתוך קליפת העוגה הצוננת, נחה.
חותכים מעגל קטן במרכז הקרום העליון התגלגל, נח.
מניחים את הקרום העליון על העוגה, דואגים למתוח את הבצק על פני השטח ולא מאפשרים לו לשקוע לתוך המילוי. אטמו את קצוות העוגה והחלילו אותם אם תרצו. צנן את העוגה במשך 30 דקות במקרר.
בעוד העוגה מצמררת, להתאים מתלה תנור למיקום נמוך ולחמם מראש תנור ל 425 ° F.
מניחים את העוגה במרכז המתלה ואופים במשך 15 דקות, ואז להוריד את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים במשך 35-40 דקות נוספות, עד שהמרכז מתנועע. אם אתה רוצה קצת צבע נוסף על החלק העליון של העוגה, להעביר את המדף למרכז במשך עשר דקות האחרונות של אפייה, אשר יעודד בראונינג. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, או להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן למקם במקרר. הכי טוב אם נצרך בתוך 24 שעות של אפייה.