עוגת חמאה, מייפל וסריג פקאן
עוגת חמאה, מייפל וסריג פקאן היא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סירופ מייפל, תמצית vanillan, סוכר muscovado, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סקווש בלוג הופ-פאי פודינג חמאה מייפל עם קרום פקאן, עוגת דלעת מייפל עם סריג עלה, ו דלעת פקאן מייפל.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חותכים את הדלעת לכמה חתיכות גדולות, להסיר את כל הזרעים, ולאחר מכן לזרוק עם השמן בדיל קלייה. צלוי במשך כ 35 דקות או עד זהב ורך.
כאשר קר, לקלף את העור משם, ואז לשים את הבשר לתוך מעבד עם סוכר, מסקרפונה ותבלינים. יז עד חלקה, ואז להוסיף את הביצים, סירופ מייפל, וניל כפית מלח. תשפוך שוב.
חותכים שליש מאפה מבלוק אחד ולמעוך אותו לתוך הבלוק השני. לעצב את הבלוק הגדול לתוך עגול חלק אז, על משטח מקומח, להתגלגל החוצה לקו 23cm מחורץ פח. קו הפח, משאיר חלק הבליטה, ואז להרים על תבנית אפייה.
יוצקים את המילוי, ואז בזהירות להחליק את העוגה לתנור ואופים במשך 20 דקות.
בינתיים, לגלגל את המאפה שנותר מלבן על 16 x 30cm, ולאחר מכן לחתוך לרצועות ארוכות 8 על 2cm רחב. לארוג את הרצועות מתחת ומעל זה על תבנית אפייה מקומטת, ללא מסגרת לעשות סריג גדול מספיק כדי לכסות את החלק העליון של העוגה. שים במקרר כדי להירגע.
לאחר 20 דקות, המילוי יתחיל להגדיר. קח עוגה מהתנור, מברשת שפה מאפה מברשת עם חלב, ואז להחליק את הסריג הצונן מעל הסדין שלה על העוגה. לחץ על הקצוות למטה קצת לאטום, ואז לפזר על הפקאן ולחזור לתנור.
אופים במשך 15-20 דקות יותר או עד הסריג הוא זהוב ואת המילוי עלה עם רק לנענע קלוש באמצע. מגניב לחלוטין, ואז לקצץ את הקצוות ואת האבק עם סוכר הדובדבן.
טפטוף עם סירופ מייפל ומגישים עם קצפת.