עוגת חמאה סנט לואיס
עוגת חמאה סנט לואיס היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, אבקת סוכר, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-59 דקות. מתכונים דומים: עוגת חמאה גואי סנט לואיס, עוגת חמאה גואי סנט לואיס, ו עוגת חמאה גואי סנט לואיס.
הוראות
מערבבים חלב ו 2 כפות מים חמים בקערה, ערבוב עם מקצף. ממיסים שמרים בתערובת חלב.
מניחים שמן קנולה הבא 3 מרכיבים (באמצעות מלח) בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (על 1 דקה).
תוסיף ביצה, מכה היטב. שקול או כף קלה 9 אונקיות (כ 1 3/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח ותערובת חלב לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בקמח. היכו 5 דקות או עד שהבצק יהיה חלק ויתרחק מצדדים של הקערה.
לטפוח בצק לתחתית של 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מתכת מצופה בתרסיס אפייה; לכסות במגבת לחה.
תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 2 שעות או עד הוכפל בגודל.
מערבבים סירופ תירס, 2 כפות מים, וניל בקערה, ערבוב עם מקצף.
מניחים 1/2 כוסות סוכר מגורען, 9 כפות חמאה, ו 1/2 כפית מלח בקערה גדולה; להכות עם מערבל במהירות בינונית עד רכות (כ 3 דקות).
תוסיף ביצה, מכה היטב. שקול או כף קל 2 אונקיות (כ 1 כוס פלוס 3 כפות) קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים תערובת קמח וסירופ תירס לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לגרוף ציפוי על בצק, ולהתפשט לקצוות של מחבת.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד העליון הוא חום זהוב. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה תיל.
מפזרים אבקת סוכר, לחתוך לריבועים.