עוגת חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל של 416 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם חמאת בוטנים מרובד ומעוות נוטלה {עוגת כיכר חמאת בוטנים}, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת חמאת חמאת בוטנים עם שוקולד-שטרויזל חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן שלבו 2 כפות ביצה ו -2 כפות חלב. מערבבים פנימה 3 כפות סוכר ושוקולד. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהשוקולד נמס והתערובת מגיעה רק לרתיחה.
מסירים מהאש; מצננים לטמפרטורת החדר.
בקערה קטנה, קיצור שמנת וסוכר שנותר.
מוסיפים את הביצה שנותרה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם החלב שנותר.
מוסיפים תערובת שוקולד; מערבבים היטב.
יוצקים לתוך 5-3 / 4-ב. איקס 3-אין. איקס 2-אין. מחבת כיכר מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין. פיצול עוגה אופקית במחצית; רמה למעלה.
עבור זיגוג, בקערה קטנה, היכו גבינת שמנת. מקציפים בהדרגה חלב וחמאת בוטנים.
מורחים בין שכבות ומעל העליון ואת הצדדים של העוגה.
מקשטים עם ממתק. אחסן במקרר.