קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאת בוטנים קלה

עוגת חמאת בוטנים קלה
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם 83 סנט למנה נופל בתקציב שלך, קל חמאת בוטנים עוגיות עוגת פאדג'יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חלב, ציפוי קצפת מגניב, פודינג מיידיות בטעם שוקולד ג'לי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו מהיר + קל שיבולת שועל שוקולד צ'יפס עוגיות חמאת בוטנים פאדג Parfaits, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תרסיס צלחת פאי 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3
מערבבים הראשון 3 מרכיבים עד מעורבב; לחץ על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה. השתמש בחזרה של מזלג לעשות עיצוב צלב הצוהר סביב קצה.
4
אופים 14 עד 15 דקות. או עד חום זהוב. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מיקרוגל 4 עוז. שוקולד, מרשמלו וחלב 1/4 בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 1 דקות. או עד ששוקולד ומרשמלו נמסים והתערובת מעורבבת היטב כשמערבבים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים לתוך הקרום. מקררים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
מקציפים תערובת פודינג וחלב שנותר עם להקציף 2 דקות. מערבבים ב 1 כוס שוט מגניב; כפית לתוך הקרום. כיסוי עם השארה שוט מגניב. מקררים 2 שעות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
בינתיים, לגרר מספיק של השוקולד שנותר למדוד 1 כפית.; מילואים לקישוט. צייר 8 (2 אינץ ' רחב) כוכבים על נייר; מקום תחת גיליון נייר שעווה על גיליון אפייה. ממיסים את שאריות השוקולד בהתאם לחבילה; כפית לתוך שקית פלסטיק קטנה הניתן לאגירה. לחץ על אוויר עודף מן התיק; שקית חותם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
9
חותך 1/8 אינץ ' - חתיכת מפינה אחת תחתונה של תיק. השתמש כדי צינור שוקולד סביב קווי מתאר, ואז על מרכזי כוכבים; מפזרים 2 כפית. אגוזים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
10
מקשטים עוגה עם כוכבי שוקולד, שוקולד מגורד ואגוזים שנותרו ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק