עוגת חמאת בוטנים שוקולד VI
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. . אם יש לכם חלמונים, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 25%. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, לשלב חלב, חמאה, ומלח.
מניחים על אש נמוכה ולהביא לרתיחה. בקערה בינונית, להכות יחד חלמונים ביצה, אבקת קקאו, סוכר לבן, קורנפלור.
לאט לטאטא 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון ביצה, מיזוג טוב. בהדרגה להוסיף תערובת חלמון ביצה כדי להישאר תערובת חלב, לטאטא כל הזמן. חזור לחום ולאפשר להרתיח 2 דקות, תוך ערבוב כל הזמן.
בקערה קטנה מערבבים יחד סוכר וחמאת בוטנים עד בשילוב יסודי. תערובת פירורים לתוך קונכיה.
יוצקים תערובת שוקולד מקורר על חמאת בוטנים מתפוררת. צ ' יל 2 שעות לפני ההגשה.