עוגת חמאת שוקולד עם ציפוי קוקוס שמנת
צריך קינוח צמחוני? עוגת חמאת שוקולד עם ציפוי קוקוס קרמי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך ביצה, קורנפלור, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת שמחת שקדים עם ציפוי חמאת קוקוס שמנת, עוגיות קוקוס עם ציפוי חמאה שמנת, ו שוקולד צ'יפ Plantain סופגניות עם ציפוי חמאת קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, ישבנים קו של 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם נייר קלף. מעילים קלים עם ספריי בישול. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/2 כוס קקאו, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מניחים 1 3/4 כוסות סוכר ו 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 2 דקות).
הוסף 3 ביצים, 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים תערובת קמח וחלב שלם לסירוגין לתערובת חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח, ומכים רק עד לשלב. מקפלים בוניל.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 27 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 25 דקות מחבתות על מדפים תיל.
הסר עוגות מחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, לשלב חלב דל שומן וקוקוס כוס 1/4 בסיר קטן; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; תן לעמוד 15 דקות. מסננים תערובת חלב דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. להחזיר חלב למחבת על חום בינוני.
שלב 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, ביצה 1 בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת ביצה למחבת; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ולבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; להוסיף 2 כפות חמאה, ערבוב עד חמאה נמס.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה בקרח; לתת לעמוד 15 דקות או עד קרם מאפה מתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מקרח. תערובת כפית לקערה.
מניחים עטיפת פלסטיק על פני השטח; צמרמורת.
שלב הנותרים 1/2 כוס סוכר 2 כפות מים בסיר; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות, ללא ערבוב, או עד רשם מדחום ממתקים 25
מערבבים חלבונים ביצה, קרם טרטר, וקורטוב של מלח בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה; להכות עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך קרם מאפה צונן; מקפלים בעדינות בתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ על 2 כוסות ציפוי על עוגה, משאיר גבול (1/2 אינץ') סביב קצוות חיצוניים. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים שאריות זיגוג מעל העוגה.
מפזרים הנותרים 1/4 כוס קוקוס באופן שווה על גבי העוגה.