עוגת חמאת שקדים ולימון
עוגת חמאת שקדים-לימון עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 568 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, שקדים, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, ברוקולי עם חמאת שקדים לימון, ו ברוקולי ושקדים עם חמאת לימון.
הוראות
מערבבים את גרידת הלימון ומיץ בסיר שאינו מגיב עם הסוכר והביצים ומכים היטב.
מוסיפים את החמאה ומבשלים על אש בינונית, מערבבים כל הזמן עם מרית גומי או כף עץ, עד שהסוכר מתמוסס והתערובת מתעבה לקולד. הקפד לשמור גירוד התחתון של המחבת במהלך כמה דקות זה לוקח; אתה לא רוצה את הביצים לטרוף לפני צורות curd. אם אתה סוג העצבים, להפוך את הקרד בקערה חסינת חום מעל סיר של מים רותחים (החלק התחתון של הקערה לא צריך לגעת במים). הקרד ייקח רק קצת יותר זמן להתעבות, בערך 5 דקות. מסננים את הקרד לתוך קערה ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כך העור לא טופס. מקררים עד מגניב, לפחות 1 שעות.
מחממים את התנור ל 177°. משמנים מחבת בצורת אביב 9 אינץ ' עם 1 כף החמאה ולאבק אותו עם 1 כף הקמח.
שמנת 8 כפות הנותרים חמאה בקערה גדולה עם 1 כוס הסוכר עד אור ורך. מנפים את הקמח 1 כוס הנותרים, אבקת האפייה, ומלח יחד ומערבבים לתוך החמאה המוקרם.
בקערה נפרדת, להכות את הביצים עד שהם מתחילים קצף. אל תפרזי, או שהעוגה תהיה קשה.
מוסיפים את הביצים ושקדים טחונים לתערובת הקמח והחמאה, מערבבים היטב.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה. זרוק 8 כפות בודדות של לימון curd באופן שווה סביב החלק החיצוני של העוגה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצה. נסה למקם את curd כך יש אפילו כמות של בלילת עוגה בין כל מנה של קורט. זרוק 3 כפות curd במרכז. מקררים כל curd שנותר לשימוש נוסף (רמז: טוסט ארוחת בוקר).
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם שקדים פרוסים 1 עד 2 כפות סוכר, על פי הטעם.
אופים עד העוגה הוא חום קלוי על גבי קיסם או סכין מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי (הקפד לא להכניס אותו ליד curd), על 40 דקות.
תן מגניב במשך 10 דקות, ואז להסיר את הצדדים של המחבת בצורת האביב ולתת מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
אם מגישים את העוגה עם קצפת, מוסיפים את ליקר השקדים לשמנת הכבדה ומכים עד שהקרם נוקשה. לנפות שכבה דקה, אפילו של ממתקים סוכר מעל החלק העליון של העוגה.
להציג את העוגה ליד השולחן, ולהציע את הקצפת שקדים בצד.