עוגת חמוציות - שוקולד
עוגת חמוציות ושוקולד דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. אם יש לכם פירורי עוגיות וופל שוקולד, ג'לטין, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-25 היו אומרים שזה פגע במקום. וזה לא כל כך מצוין. נסו עוגת חמוציות - שוקולד, עוגת אוכמניות שוקולד, ו שוקולד-קשיו-עוגת חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מיץ חמוציות 1/4 כוס לתוך קערה קטנה; מפזרים ג ' לטין מעל.
תן לעמוד עד שהתרכך, 15 דקות.
מערבבים 1/4 כוס מיץ חמוציות, חמוציות, ואת 5 המרכיבים הבאים בסיר בינוני; מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני; מבשלים עד חמוציות מכרז אבל עדיין שמנמן, 5 דקות. מסננים לקערה; מניחים חמוציות בצד.
מוסיפים תערובת ג 'לטין למיץ חם בקערה; מערבבים עד מתמוסס ג' לטין. מערבבים חמוציות בחזרה לתוך מיץ. צמרמורת עד תערובת חמוציות הוא קר מעט מעובה, לפחות 8 שעות או לילה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מערבבים קצוץ ג ' ינג ' ר גבישי לתערובת חמוציות.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 177°.
מערבבים פירורי עוגיות וופל שוקולד, סוכר ומלח בקערה בינונית; מוסיפים 5 כפות חמאה מומסת ומערבבים עד שפירורים מרגישים לחים כאשר נלחצים יחד עם קצות האצבעות, מוסיפים 1 כף חמאה מומסת אם התערובת יבשה. לחץ על תערובת פירור בחוזקה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים קרום שוקולד עד תחילת להגדיר מעט פריך, לחיצה עם כף אם פחזניות קרום במהלך האפייה, על 14 דקות.
להעביר מחבת טארט מתלה קרום מגניב לחלוטין לפני מילוי.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את כל החומרים למעט ג ' ינג ' ר בקערה בינונית רק עד עבה מספיק כדי להפיץ (לא overbeat או תערובת עשויה להתערבב).
מורחים מילוי בקרום מקורר. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
תערובת חמוציות כפית באופן שווה על מילוי מסקרפונה. צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 6 שעות.
מקשטים עם רצועות ג ' ינג ' ר מגובשות, אם תרצה בכך.
חותכים את הפרוסות לפרוסות ומגישים קר.
* גבינת שמנת איטלקית; נמכר בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.