עוגת טבור מטושטשת II
צריך קינוח נטול לקטוז? עוגת הטבור המטושטשת השנייה יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 611 קלוריות. . אם יש לך שנאפס אפרסק, מרגרינה, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת טבור מטושטשת אני, עוגת טבור מטושטשת, ו שייק טבור מטושטש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'. בבלנדר, אפרסקים מחית עם מיץ, שנאפס, סוכר לבן ומיץ תפוזים עד חלקה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את תערובת העוגה, תערובת פודינג, ביצים, שמן ו -1 1/2 כוסות של תערובת האפרסק.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. עוגת פרוסט כל עוד היא חמה.
מערבבים יחד את הסוכר, המרגרינה של הממתקים ונותר 1/4 כוס של תערובת האפרסק.