עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת טייק-יחד מלא תות עם ציפוי סוכר חום. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך מים, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, עוגת תפוחים טרייה עם ציפוי סוכר חום, ו עוגת תפוחים עם ציפוי סוכר חום.
הוראות
בסיר 1 ליטר כבד, מחממים חמאה 1/3 כוס מעל חום בינוני, נעים ומהפכים מחבת מדי פעם, רק עד שהחמאה חומה קלה. (Watch בזהירות; חמאה יכולה חום ולאחר מכן לשרוף במהירות.) מגניב 15 דקות.
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
בקערה גדולה, לנצח חמאה משחימה, תערובת עוגה, מים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת למחבת 13x9 אינץ'.
מורחים ריבה באופן שווה על גבי עוגה. להקפיא לפחות 15 דקות או עד ריבה מוגדר.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. להרתיח ומערבבים 2 דקות; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. קריר לפושר, כ -20 דקות.
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת סוכר חום. אם הציפוי הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, או לחמם על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
מורחים ציפוי על ריבה. החנות מכוסה באופן רופף.