קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום

עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת טייק-יחד מלא תות עם ציפוי סוכר חום. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. אם יש לך מים, חמאה, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, עוגת תפוחים טרייה עם ציפוי סוכר חום, ו עוגת תפוחים עם ציפוי סוכר חום.

הוראות

1
בסיר 1 ליטר כבד, מחממים חמאה 1/3 כוס מעל חום בינוני, נעים ומהפכים מחבת מדי פעם, רק עד שהחמאה חומה קלה. (Watch בזהירות; חמאה יכולה חום ולאחר מכן לשרוף במהירות.) מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בקערה גדולה, לנצח חמאה משחימה, תערובת עוגה, מים וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים וקריר כמו בימוי על תיבת למחבת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מורחים ריבה באופן שווה על גבי עוגה. להקפיא לפחות 15 דקות או עד ריבה מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
7
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס 1/2 כוס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. להרתיח ומערבבים 2 דקות; להסיר מן החום. מערבבים בחלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
9
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. קריר לפושר, כ -20 דקות.
10
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת סוכר חום. אם הציפוי הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, או לחמם על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
מורחים ציפוי על ריבה. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה