צלי אוקטוברפסט
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, שום, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. וזה נהדר. מתכונים דומים: הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ו צלי קדרה ינקי-לעשות צלי קדרה מושלם עם שלנו, זה קל לעשות.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מחממים שמן צמחי בתנור הולנדי מעל חום בינוני; מחממים את הצלי בכל הצדדים בתנור ההולנדי החם, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מערבבים את חרדל דיז ' ון, סוכר חום, שום ואגוז מוסקט יחד בקערה קטנה; להפיץ באופן שווה על צלי הסיר השחום.
שכבה של פרוסות הבצל על צלי הקדרה.
יוצקים את הבירה ואת מלאי בשר על צלי הסיר; מתבלים במלח ופלפל שחור. כסה את התנור ההולנדי.
צלי בתנור שחומם מראש עד למכרז לחלוטין, על 3 1/2 שעות.
הסר את הכיסוי מהתנור ההולנדי במהלך 20 הדקות האחרונות של זמן הבישול.
להעביר את הצלי למגש, ולכסות בנייר אלומיניום; לאפשר לנוח במשך 10 דקות.
בעוד הבשר נח, לטאטא את קורנפלור ומים יחד בקערה קטנה; מערבבים את תרחיף קורנפלור לתוך המיצים שנותרו בתנור ההולנדי.
מניחים את התנור ההולנדי על חום בינוני; מביאים את הרוטב לרתיחה נמוכה, ומבשלים ומערבבים עד מעובה.
מגישים בצד כמו רוטב, או פורסים את הבשר ויוצקים על הפרוסות על מגש.