עוגת טמלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוגת טמלה. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך יין, תירס, רוטב עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פשטידת עוף מבושלת איטית., פשטידת טמל, ו עוגת טמלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הבצל, פלפל ירוק ושום.
מוסיפים את Mexicorn, רוטב עגבניות, יין, אבקת צ ' ילי, מלח, פלפל ומבשלים במשך 15 או 20 דקות.
מניחים תערובת בצלחת תבשיל.
הפוך את ציפוי עם תערובת לחם תירס, 1 כוס תירס בסגנון שמנת, 1/2 כוס גבינה, וחלב לעשות נוזל. (לפעמים אני מוסיף ביצה.)
יוצקים את התבשיל ואופים ב 204° במשך 35-45 דקות.
10 דקות לפני ההגשה, מפזרים למעלה עם פריטוס מרוסק ומוסיפים את הכוס הנותרת של גבינת צ ' דר.
מקשטים עם זיתים שחורים פרוסים.