עוגת יום השנה ה -35
עוגת יום השנה ה -35 לוקחת בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 264 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 50. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, תמצית ונילן, קמח עוגה וממרח שמן צמחי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת יונק דבש ליום השנה ה -35, עוגת יום השנה, ו פינאט " עוגת יום השנה ה -100.
הוראות
מכסים 20 אינץ'. איקס 14 אינץ'. הגשת לוח עם אריזת מתנה, מקליטה לעטוף לחלק האחורי של לוח. מכסים את הלוח עטוף עם צלופן ברור באותו אופן; להפריש. קו שני משומן ומקומח 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפייה מחבתות עם נייר שעווה; משמנים ומקמחים את הנייר.
לשכבת העוגה הראשונה, בקערה גדולה, שמנת 1 כוס בתוספת 2 כפות חמאה, מחצית מגבינת השמנת ו 2-1 / 4 כוסות סוכר.
מוסיפים 6 ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה 3/4 כפית וניל.
מוסיפים 2-1 / 4 כוסות קמח; מערבבים היטב.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. חזור על שכבת העוגה השנייה.
לציפוי, בקערה גדולה, חמאת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים.
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי.
בעזרת סכין משוננת, רמת צמרות של עוגות במידת הצורך.
מניחים שכבת עוגה אחת על לוח מכוסה. פרוסט למעלה עם 1-1 / 2 כוסות זיגוג; מורחים מילוי פטל עד 1/2 אינץ'. של קצוות. למעלה עם השכבה הנותרת. החלק העליון של הכפור ודפנות העוגה עם ציפוי שנותר.
לשמיכת פונדנט, בקערה גדולה של מערבל מעמד כבד, מורחים שמן צמחי שמנת עד שהוא בהיר ורך. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת פירורים. מקציפים בהדרגה סירופ תירס במהירות נמוכה (התערובת תהיה נוקשה).
על משטח עבודה מאובק בסוכר של קונדיטורים, מרדדים פונדנט ל-10-1 / 2 אינץ'. כיכר; לקצץ 1/4 ב. מכל הצדדים עם גלגל מאפה מחורץ. בהתייחסו איור. 1, להשתמש ישר קצה של שליט כדי ליצור קו מקביל 1/4 ב. מכל קצה מחורץ על ידי לחיצה עדינה כלפי מטה כדי ליצור חריצים רדודים. ראה איור.
ציון קו מקביל 1 ב. מן השורה האחרונה בכל צד. ראה איור.
בהתייחסו איור. 4, להשתמש בסרגל כדי ליצור ארבעה 5-ב. ריבועים. ציון קו מקביל 1 ב. מכל צד של שני קווים מצטלבים במרכז השמיכה. ראה איור.
צור ריבוע אלכסוני (בערך 1-3/4 אינץ'.) במרכז כל ריבוע גדול יותר. ראה איור.
מקם בזהירות את שמיכת הפונדנט באלכסון מעל העוגה, כורך את הקצוות בצדדים, כמו באיור.
עם צבעי מאכל ומכחול נקי, צבע ריבועי שמיכה בצבע טורקיז ובורדו; כתם בעדינות במגבות נייר. ראה איור.
החלק העליון של שמיכת הפונדנט המוגמר צריך להיראות כמו תאנה.
עבור צילינדר לב, במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים לבן; מערבבים עד שהתערובת חלקה. מגניב מעט. על נייר שעווה, צייר 2 אינץ'. לב. ציפוי ממתקי צינור לאורך קצה הלב; תן להתייבש.
מורחים את ציפוי הממתקים שנותר בתוך הלב; להחליק בעזרת מרית ולתת להתייבש.
צבע לב בורדו; כתם בעדינות במגבות נייר ותן להתייבש. ציפוי סוכריות צינור לאורך הקצוות הפנימיים של הלב; צינור " 35 " בתוך הלב.
תן להתייבש. בעזרת סכין חדה, צור חריץ בפינה הפנימית של העוגה; הכנס טופר לב.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.