קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות50
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת יום השנה ה -35

עוגת יום השנה ה -35
עוגת יום השנה ה -35 לוקחת בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 264 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 50. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, תמצית ונילן, קמח עוגה וממרח שמן צמחי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת יונק דבש ליום השנה ה -35, עוגת יום השנה, ו פינאט " עוגת יום השנה ה -100.

הוראות

1
מכסים 20 אינץ'. איקס 14 אינץ'. הגשת לוח עם אריזת מתנה, מקליטה לעטוף לחלק האחורי של לוח. מכסים את הלוח עטוף עם צלופן ברור באותו אופן; להפריש. קו שני משומן ומקומח 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפייה מחבתות עם נייר שעווה; משמנים ומקמחים את הנייר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
לשכבת העוגה הראשונה, בקערה גדולה, שמנת 1 כוס בתוספת 2 כפות חמאה, מחצית מגבינת השמנת ו 2-1 / 4 כוסות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 6 ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה 3/4 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים 2-1 / 4 כוסות קמח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים לתבנית מוכנה אחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. חזור על שכבת העוגה השנייה.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
לציפוי, בקערה גדולה, חמאת שמנת עד שהיא בהירה ואוורירית. מקציפים פנימה את הסוכר והווניל של הקונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף מספיק חלב כדי להשיג עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
9
בעזרת סכין משוננת, רמת צמרות של עוגות במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
10
מניחים שכבת עוגה אחת על לוח מכוסה. פרוסט למעלה עם 1-1 / 2 כוסות זיגוג; מורחים מילוי פטל עד 1/2 אינץ'. של קצוות. למעלה עם השכבה הנותרת. החלק העליון של הכפור ודפנות העוגה עם ציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
11
לשמיכת פונדנט, בקערה גדולה של מערבל מעמד כבד, מורחים שמן צמחי שמנת עד שהוא בהיר ורך. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת פירורים. מקציפים בהדרגה סירופ תירס במהירות נמוכה (התערובת תהיה נוקשה).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
על משטח עבודה מאובק בסוכר של קונדיטורים, מרדדים פונדנט ל-10-1 / 2 אינץ'. כיכר; לקצץ 1/4 ב. מכל הצדדים עם גלגל מאפה מחורץ. בהתייחסו איור. 1, להשתמש ישר קצה של שליט כדי ליצור קו מקביל 1/4 ב. מכל קצה מחורץ על ידי לחיצה עדינה כלפי מטה כדי ליצור חריצים רדודים. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
13
ציון קו מקביל 1 ב. מן השורה האחרונה בכל צד. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
14
בהתייחסו איור. 4, להשתמש בסרגל כדי ליצור ארבעה 5-ב. ריבועים. ציון קו מקביל 1 ב. מכל צד של שני קווים מצטלבים במרכז השמיכה. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
15
צור ריבוע אלכסוני (בערך 1-3/4 אינץ'.) במרכז כל ריבוע גדול יותר. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
16
מקם בזהירות את שמיכת הפונדנט באלכסון מעל העוגה, כורך את הקצוות בצדדים, כמו באיור.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
17
עם צבעי מאכל ומכחול נקי, צבע ריבועי שמיכה בצבע טורקיז ובורדו; כתם בעדינות במגבות נייר. ראה איור.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
18
החלק העליון של שמיכת הפונדנט המוגמר צריך להיראות כמו תאנה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
19
עבור צילינדר לב, במיקרוגל, להמיס ציפוי ממתקים לבן; מערבבים עד שהתערובת חלקה. מגניב מעט. על נייר שעווה, צייר 2 אינץ'. לב. ציפוי ממתקי צינור לאורך קצה הלב; תן להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
20
מורחים את ציפוי הממתקים שנותר בתוך הלב; להחליק בעזרת מרית ולתת להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
21
צבע לב בורדו; כתם בעדינות במגבות נייר ותן להתייבש. ציפוי סוכריות צינור לאורך הקצוות הפנימיים של הלב; צינור " 35 " בתוך הלב.
מרכיבים שתצטרך
עם שיבולת שועל ודבשעם שיבולת שועל ודבש
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
22
תן להתייבש. בעזרת סכין חדה, צור חריץ בפינה הפנימית של העוגה; הכנס טופר לב.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.