עוגת יום השנה ה -35 לוקחת בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 264 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 50. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש סוכר, תמצית ונילן, קמח עוגה וממרח שמן צמחי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת יונק דבש ליום השנה ה -35, עוגת יום השנה, ו פינאט " עוגת יום השנה ה -100.
הוראות
1
מכסים 20 אינץ'. איקס 14 אינץ'. הגשת לוח עם אריזת מתנה, מקליטה לעטוף לחלק האחורי של לוח. מכסים את הלוח עטוף עם צלופן ברור באותו אופן; להפריש. קו שני משומן ומקומח 13 אינץ'. איקס 9-ב. אפייה מחבתות עם נייר שעווה; משמנים ומקמחים את הנייר.
בעזרת סכין משוננת, רמת צמרות של עוגות במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
10
מניחים שכבת עוגה אחת על לוח מכוסה. פרוסט למעלה עם 1-1 / 2 כוסות זיגוג; מורחים מילוי פטל עד 1/2 אינץ'. של קצוות. למעלה עם השכבה הנותרת. החלק העליון של הכפור ודפנות העוגה עם ציפוי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
לשמיכת פונדנט, בקערה גדולה של מערבל מעמד כבד, מורחים שמן צמחי שמנת עד שהוא בהיר ורך. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת פירורים. מקציפים בהדרגה סירופ תירס במהירות נמוכה (התערובת תהיה נוקשה).
על משטח עבודה מאובק בסוכר של קונדיטורים, מרדדים פונדנט ל-10-1 / 2 אינץ'. כיכר; לקצץ 1/4 ב. מכל הצדדים עם גלגל מאפה מחורץ. בהתייחסו איור. 1, להשתמש ישר קצה של שליט כדי ליצור קו מקביל 1/4 ב. מכל קצה מחורץ על ידי לחיצה עדינה כלפי מטה כדי ליצור חריצים רדודים. ראה איור.
עוגה עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ו. סולרה קרם שרי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.