קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת יונק הדבש

עוגת יונק הדבש
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת Hummingbird יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 990 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך, בננות, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 4071 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350° F. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להקציף יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ את המרכיבים היבשים: קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד שמן, סוכר, ביצים, ולאחר מכן מערבבים באננס, בננות, וניל, 1 כוס פקאן: בקערה נפרדת, לטאטא את שמן קנולה, סוכר, וביצים יחד עד בשילוב. מערבבים את האננס, בננות, וניל וכוס אחת של פקאנים קצוצים לתערובת הביצה ומערבבים (לא מכים).
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקפלים מרכיבים רטובים לתוך יבש: באמצעות כף עץ או מרית, לקפל את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק בשילוב (לא יתר לערבב).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים לתוך מחבתות עוגה ואופים: 
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
יוצקים את הבלילה לתוך שלוש מחבתות עוגה מוכנות, דואג לחלק באופן שווה.
7
אופים ב 177° על מדפים במרכז התנור במשך 20 עד 25 דקות, או עד קיסם או סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
מגניב: לאפשר את העוגות להתקרר במחבת על מדפים תיל במשך 10 דקות.  לאחר 10 דקות, להפעיל סכין סביב הקצוות ולהסיר את העוגות מן המחבתות.  מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפוך את הציפוי: הכה את החמאה הריכה ואת גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי. עם המיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את אבקת הסוכר בכמויות קטנות עד שהכל משולב, ואז מוסיפים את קואנטרו ווניל ומכים עד שהציפוי קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
CointreauCointreau
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
הערה: אל תוסיף את אבקת הסוכר בעוד המיקסר מוגדר על מהירות גבוהה, או תיצור בלגן מושלג של סוכר בכל רחבי המטבח שלך. (נא לא לשאול אותי איך אני יודע את זה.)
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
כפור את העוגה: 
12
מניחים שכבה אחת, מלמעלה למטה, על צלחת גדולה או דוכן עוגה (זה יוצר משטח חלק על החלק העליון ותוצאות עוגה ברמה יותר).
13
מורחים ציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה, ולאחר מכן לחזור עם השכבות השנייה והשלישית, ואז פרוסט הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מפזרים את החלק העליון לחלוטין עם כוס הנותרים של פקאנים קצוצים (קלוי או לא קלוי). לחלופין, לחץ על הפקאן הקצוץ על צידי העוגה ולהשאיר את החלק העליון פשוט חלבית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
2
העוגה הזאת מוגשת הכי טוב ביום שהיא נעשית וניתן לשמור אותה, להרכיב אותה ולהציף אותה, למשך כמה שעות לפני ההגשה. אם אתה צריך לשרת אותו למחרת או אם יש לך שאריות, לכסות את העוגה כמו גם אפשרי לקרר אותו.
3
הסר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות לטמפרטורת החדר במשך שעה או שעתיים לפני ההגשה.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' בראבקת אפייה (ודא אבקת האפייה שלך עדיין טרי!)אבקת אפייה (ודא אבקת האפייה שלך עדיין טרי!)1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1אוראו ממולאים כפוליםמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט קרקע (אופציונלי)אגוז מוסקט קרקע (אופציונלי)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבן מגורעןסוכר לבן מגורען2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אננס מרוסק, עם מיץאננס מרוסק, עם מיץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות פירה (מ 3 עד 5 בננות)בננות פירה (מ 3 עד 5 בננות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים דקפקאנים קצוצים דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קילו אבקת סוכרקילו אבקת סוכר1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים בערך, לציפוי (אופציונלי, קלוי)פקאנים קצוצים בערך, לציפוי (אופציונלי, קלוי)12 כפיות אבקת שוםCointreau או ליקר אחר (ראה הערה מתכון)Cointreau או ליקר אחר (ראה הערה מתכון)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "