עוגת יונק הדבש
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת Hummingbird יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 990 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך, בננות, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 4071 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש.
הוראות
מחממים את התנור ל 350° F. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
להקציף יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ את המרכיבים היבשים: קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט (אופציונלי).
לטאטא יחד שמן, סוכר, ביצים, ולאחר מכן מערבבים באננס, בננות, וניל, 1 כוס פקאן: בקערה נפרדת, לטאטא את שמן קנולה, סוכר, וביצים יחד עד בשילוב. מערבבים את האננס, בננות, וניל וכוס אחת של פקאנים קצוצים לתערובת הביצה ומערבבים (לא מכים).
מקפלים מרכיבים רטובים לתוך יבש: באמצעות כף עץ או מרית, לקפל את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק בשילוב (לא יתר לערבב).
יוצקים לתוך מחבתות עוגה ואופים:
יוצקים את הבלילה לתוך שלוש מחבתות עוגה מוכנות, דואג לחלק באופן שווה.
אופים ב 177° על מדפים במרכז התנור במשך 20 עד 25 דקות, או עד קיסם או סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגניב: לאפשר את העוגות להתקרר במחבת על מדפים תיל במשך 10 דקות. לאחר 10 דקות, להפעיל סכין סביב הקצוות ולהסיר את העוגות מן המחבתות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני ציפוי.
הפוך את הציפוי: הכה את החמאה הריכה ואת גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי. עם המיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את אבקת הסוכר בכמויות קטנות עד שהכל משולב, ואז מוסיפים את קואנטרו ווניל ומכים עד שהציפוי קל ורך.
הערה: אל תוסיף את אבקת הסוכר בעוד המיקסר מוגדר על מהירות גבוהה, או תיצור בלגן מושלג של סוכר בכל רחבי המטבח שלך. (נא לא לשאול אותי איך אני יודע את זה.)
מניחים שכבה אחת, מלמעלה למטה, על צלחת גדולה או דוכן עוגה (זה יוצר משטח חלק על החלק העליון ותוצאות עוגה ברמה יותר).
מורחים ציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה, ולאחר מכן לחזור עם השכבות השנייה והשלישית, ואז פרוסט הצדדים.
מפזרים את החלק העליון לחלוטין עם כוס הנותרים של פקאנים קצוצים (קלוי או לא קלוי). לחלופין, לחץ על הפקאן הקצוץ על צידי העוגה ולהשאיר את החלק העליון פשוט חלבית.
העוגה הזאת מוגשת הכי טוב ביום שהיא נעשית וניתן לשמור אותה, להרכיב אותה ולהציף אותה, למשך כמה שעות לפני ההגשה. אם אתה צריך לשרת אותו למחרת או אם יש לך שאריות, לכסות את העוגה כמו גם אפשרי לקרר אותו.
הסר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות לטמפרטורת החדר במשך שעה או שעתיים לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "