קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת יונק הדבש

עוגת יונק הדבש
צריך לקטו אובו קינוח צמחוני? עוגת Hummingbird יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 990 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך, בננות, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 4071 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגת יונק הדבש, עוגת יונק הדבש, ו עוגת יונק הדבש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350° F. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להקציף יחד מרכיבים יבשים: בקערה גדולה, להקציף במרץ את המרכיבים היבשים: קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט (אופציונלי).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא יחד שמן, סוכר, ביצים, ולאחר מכן מערבבים באננס, בננות, וניל, 1 כוס פקאן: בקערה נפרדת, לטאטא את שמן קנולה, סוכר, וביצים יחד עד בשילוב. מערבבים את האננס, בננות, וניל וכוס אחת של פקאנים קצוצים לתערובת הביצה ומערבבים (לא מכים).
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עוגת פאונד חמוציותעוגת פאונד חמוציות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מקפלים מרכיבים רטובים לתוך יבש: באמצעות כף עץ או מרית, לקפל את החומרים הרטובים לתוך החומרים יבשים עד רק בשילוב (לא יתר לערבב).
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
יוצקים לתוך מחבתות עוגה ואופים: 
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
יוצקים את הבלילה לתוך שלוש מחבתות עוגה מוכנות, דואג לחלק באופן שווה.
7
אופים ב 177° על מדפים במרכז התנור במשך 20 עד 25 דקות, או עד קיסם או סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מגניב: לאפשר את העוגות להתקרר במחבת על מדפים תיל במשך 10 דקות.  לאחר 10 דקות, להפעיל סכין סביב הקצוות ולהסיר את העוגות מן המחבתות.  מגניב לחלוטין על מדפים תיל לפני ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הפוך את הציפוי: הכה את החמאה הריכה ואת גבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי. עם המיקסר במהירות נמוכה, מוסיפים את אבקת הסוכר בכמויות קטנות עד שהכל משולב, ואז מוסיפים את קואנטרו ווניל ומכים עד שהציפוי קל ורך.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
CointreauCointreau
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
10
הערה: אל תוסיף את אבקת הסוכר בעוד המיקסר מוגדר על מהירות גבוהה, או תיצור בלגן מושלג של סוכר בכל רחבי המטבח שלך. (נא לא לשאול אותי איך אני יודע את זה.)
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
כפור את העוגה: 
12
מניחים שכבה אחת, מלמעלה למטה, על צלחת גדולה או דוכן עוגה (זה יוצר משטח חלק על החלק העליון ותוצאות עוגה ברמה יותר).
13
מורחים ציפוי באופן שווה על השכבה הראשונה, ולאחר מכן לחזור עם השכבות השנייה והשלישית, ואז פרוסט הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מפזרים את החלק העליון לחלוטין עם כוס הנותרים של פקאנים קצוצים (קלוי או לא קלוי). לחלופין, לחץ על הפקאן הקצוץ על צידי העוגה ולהשאיר את החלק העליון פשוט חלבית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
2
העוגה הזאת מוגשת הכי טוב ביום שהיא נעשית וניתן לשמור אותה, להרכיב אותה ולהציף אותה, למשך כמה שעות לפני ההגשה. אם אתה צריך לשרת אותו למחרת או אם יש לך שאריות, לכסות את העוגה כמו גם אפשרי לקרר אותו.
3
הסר אותו מהמקרר ולתת לו לעלות לטמפרטורת החדר במשך שעה או שעתיים לפני ההגשה.

מרכיבים

7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' בראבקת אפייה (ודא אבקת האפייה שלך עדיין טרי!)אבקת אפייה (ודא אבקת האפייה שלך עדיין טרי!)1חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון1חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט קרקע (אופציונלי)אגוז מוסקט קרקע (אופציונלי)3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר לבן מגורעןסוכר לבן מגורען2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות2חתיכות טופי הית' ברנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אננס מרוסק, עם מיץאננס מרוסק, עם מיץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות פירה (מ 3 עד 5 בננות)בננות פירה (מ 3 עד 5 בננות)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים דקפקאנים קצוצים דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך(2 מקלות) חמאה ללא מלח, מרוכך907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קילו אבקת סוכרקילו אבקת סוכר1אוראו ממולאים כפוליםנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® toll house2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפקאנים קצוצים בערך, לציפוי (אופציונלי, קלוי)פקאנים קצוצים בערך, לציפוי (אופציונלי, קלוי)11 כף אורגנו מיובשCointreau או ליקר אחר (ראה הערה מתכון)Cointreau או ליקר אחר (ראה הערה מתכון)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "