רול בצק כדי להתאים צלחת אפייה מעגלית או מרובעת, בהתאם לצלחת גריז ההעדפה הגיאומטרית שלך וקרום prebake במשך 15-20 דקות ב 350 (לתקוע את החלק התחתון של הקרום עם מזלג).--------- להכין מילוי ירקות---------.מטגנים בצל בשמן עד למכרז; מוסיפים תפוחי אדמה וגזר; מוסיפים בזיליקום, אזובית ופפריקה; מלח ופלפל לפי הטעם; מכסים במשך כמה דקות, ערבוב מדי פעם
מוסיפים אפונה, תירס ופטריות; מכסים עוד כמה דקות, ערבוב מדי פעם (ייתכן שתרצה להסיר את הכיסוי בשלב מסוים כדי לבשל קצת מים).----------- להכין רוטב----------.להמיס חמאה ולהוסיף קמח, בישול בטמפרטורה נמוכה כדי לעבות וחום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מוסיפים את החלב ומחממים לאט מכבים את החום ומוסיפים גבינה, חרדל ואגוז מוסקט.---------- הכן ציפוי-----------.ממיסים את החמאה ומתפוררים את הלחם למחבת (לחם מעופש עובד היטב)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1-1/2 כוסות בירה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיף את התבלינים וחום.------------ הפוך עוגה-----------.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
7
הוסף את מילוי הירקות לקרום המבושל שלך יפה (כפית אותו עם כפית מחוררת לחתוך על מים נוספים)
יוצקים את הרוטב על המילוי ומערבבים אותו קלות עם מרית גומי
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מפזרים את פירור הלחם ציפוי על החלק העליון של העוגה לבשל במשך כ 50 דקות ב 350, לתת לעמוד במשך 10 דקות בערך, לאכול.בגלל הקרום הזה הוא לבבי, אני מעדיף להקדים אותו קצת.ניסוי עם זה כדי למצוא את ההעדפה שלך.הטריק למתכון זה הוא להכין את המילוי, הרוטב והתוספת במקביל.אני בדרך כלל מסיים את הרוטב אחרון, אבל אני לא איבדתי תקווה.