קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת כופתאות תפוחים

עוגת כופתאות תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו תבלינים עם פאי תפוחים, חלב, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כופתת תפוחים, עוגת כופתאות תפוחים, ו אפיית כופתאות תפוחים אופים.

הוראות

1
תנור חום למחבת 177°. גריז 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום וכוס 1/2 חמאה מומסת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מורחים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר ליבות תפוח עם baller מלון.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
4
מניחים 15 חצאים תפוחים, בצד חתוך למטה, על תערובת סוכר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים 15 דקות או עד מבעבע בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, תבלין פאי תפוחים ומלח. בקערה בינונית, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות או עד אור ורך. מקציפים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות עד מעורבב. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב. כפית על תפוחים חמים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהתפוחים רכים וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. השאר מחבת על עוגה 1 דקה כך ציפוי טפטוף על עוגה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
הסר מחבת; מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
חותכים לריבועים סביב תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות