עוגת כופתאות תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. גשו לסופר וקנו תבלינים עם פאי תפוחים, חלב, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: כופתת תפוחים, עוגת כופתאות תפוחים, ו אפיית כופתאות תפוחים אופים.
הוראות
תנור חום למחבת 177°. גריז 13x9 אינץ ' עם קיצור או ספריי בישול. בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום וכוס 1/2 חמאה מומסת עד מעורבב היטב.
הסר ליבות תפוח עם baller מלון.
מניחים 15 חצאים תפוחים, בצד חתוך למטה, על תערובת סוכר במחבת.
אופים 15 דקות או עד מבעבע בקצוות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, תבלין פאי תפוחים ומלח. בקערה בינונית, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 3 דקות או עד אור ורך. מקציפים בוניל.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, מכות עד מעורבב. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב. כפית על תפוחים חמים במחבת.
אופים 40 עד 45 דקות או עד שהתפוחים רכים וקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 5 דקות. הפעל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל. השאר מחבת על עוגה 1 דקה כך ציפוי טפטוף על עוגה.
חותכים לריבועים סביב תפוחים.