לחמניות בירה
. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מרגרינה, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 21%. נסו בר ברד פקאן רולס, לחמניות צ'דר ובירה, ו בירה חיטה ולחמניות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
אפשר 10 עד 12 אונקיות של בירה כדי להגיע לטמפרטורת החדר וללכת שטוח. זה ייקח בערך 3 עד 4 שעות.
מערבבים בירה שטוחה, חמאה, קינמון, מלח, ודבש במחבת של מכונת לחם.
מוסיפים קמח ושמרים להיות זהיר כי השמרים לא לגעת בנוזל. בחר הגדרת בצק, ולהתחיל.
לאחר שהבצק עלה, הסר את הבצק מהמחבת. טופס לתוך כיכר ארוכה; לחתוך וליצור לחמניות.
מניחים על תבנית אפייה מקומטת, מכסים ומאפשרים לעלות במשך כ 45 דקות.
מברשת העליון של לחמניות עם חמאה מומסת.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות, או עד חום זהוב.