עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 624 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, שמנת, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש, כיכר דלעת-עוגה פטיפורים עם דבש-שוקולד זיגוג, ו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם ספריי nonstick. שורה תחתונה עם קלף עגול.
לטאטא קמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה, ומלח בקערה בינונית.
לטאטא סוכר, דבש, ביצים, וניל בקערה גדולה להתמזג.
לטאטא בשמן, ואז חצי מרכיבים יבשים.
לטאטא בחמאה, ולאחר מכן נשאר מרכיבים יבשים.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 55 דקות (עוגה יהיה כיפה). מגניב 10 דקות. הפוך על מתלה; הסר קלף. להתהפך; עוגה מגניב לחלוטין על מתלה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
מניחים את החצי התחתון של העוגה על קרטון עגול, טארט פאן תחתון, או תחתית המחבת springform.
מניחים 1 כף מים בקערה קטנה.
בואו לעמוד 10 דקות כדי לרכך ג ' לטין. להביא 1/4 כוס קרם לרתיחה בסיר קטן.
הסר מהחום ומערבבים בתערובת ג ' לטין. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1 כוס שמנת, שמנת חמוצה, ודבש בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקציפים תערובת ג ' לטין, ואז שוקולד מגורד לתוך תערובת קצפת. מיד להפיץ מילוי על חצי התחתון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בקצוות.
מניחים חצי העליון של העוגה על גבי מילוי, לחיצה בעדינות כדי להפיץ מילוי רק כדי קצה העוגה. עוגת כיסוי וצינה בין לילה.
מניחים שוקולד בכוס מדידה גדולה. להביא שמנת ודבש לרתיחה בסיר קטן כבד, ערבוב להתמזג.
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד בכוס; מערבבים עד חלקה.
מניחים מדף על תבנית אפייה מעוטרת.
יוצקים זיגוג על עוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים. השתמש במרית כדי להפיץ זיגוג על הצדדים. לטפוח אגוזים על צדי העוגה. צ ' יל 1 שעה כדי להגדיר זיגוג. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.