תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 624 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, שמנת, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת כיפה שוקולד-דבש עם זיגוג שוקולד-דבש, כיכר דלעת-עוגה פטיפורים עם דבש-שוקולד זיגוג, ו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס מחבת עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם צדדים גבוהים 2 אינץ' עם ספריי nonstick. שורה תחתונה עם קלף עגול.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא בחמאה, ולאחר מכן נשאר מרכיבים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 55 דקות (עוגה יהיה כיפה). מגניב 10 דקות. הפוך על מתלה; הסר קלף. להתהפך; עוגה מגניב לחלוטין על מתלה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
2
מניחים את החצי התחתון של העוגה על קרטון עגול, טארט פאן תחתון, או תחתית המחבת springform.
בואו לעמוד 10 דקות כדי לרכך ג ' לטין. להביא 1/4 כוס קרם לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום ומערבבים בתערובת ג ' לטין. מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
7
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח הנותרים 1 כוס שמנת, שמנת חמוצה, ודבש בקערה בינונית עד פסגות טופס. מקציפים תערובת ג ' לטין, ואז שוקולד מגורד לתוך תערובת קצפת. מיד להפיץ מילוי על חצי התחתון של העוגה, משאיר גבול 1/2 אינץ ' בקצוות.
מניחים חצי העליון של העוגה על גבי מילוי, לחיצה בעדינות כדי להפיץ מילוי רק כדי קצה העוגה. עוגת כיסוי וצינה בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1
מניחים שוקולד בכוס מדידה גדולה. להביא שמנת ודבש לרתיחה בסיר קטן כבד, ערבוב להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד בכוס; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
3
בואו מגניב 5 דקות.
4
מניחים מדף על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
להעביר עוגה למתלה.
6
יוצקים זיגוג על עוגה, המאפשר זיגוג לטפטף למטה הצדדים. השתמש במרית כדי להפיץ זיגוג על הצדדים. לטפוח אגוזים על צדי העוגה. צ ' יל 1 שעה כדי להגדיר זיגוג. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.