עוגת כמהין שוקולד עם תפוז-שמפניה סבאיון ותותים
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה די טוב. נסו עוגת כמהין שוקולד עם תפוז-שמפניה סבאיון ותותים, לימון Sabayon עם תותים, ו ריבס סבאיון עם תותים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם מרגרינה.
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה.
שלב 1 קילו שוקולד ו 6 כפות מרגרינה בקערה גדולה מיקרוגל בטוח.
מיקרוגל במרווחים של 20 עד 30 שניות עד חלקה, ערבוב לעתים קרובות. להפריש להתקרר.
מקציפים ביצים בקערה גדולה 1 דקה.
מוסיפים סוכר ווניל. לנצח עד צהוב עבה חיוור, 3 עד 4 דקות. מקציפים קליפת תפוז, ואז תערובת שוקולד. להפחית את המהירות נמוכה; לנצח את החומרים יבשים.
מעבירים את הבלילה לצלחת העוגה; מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
מניחים תבנית אפייה עם עוגה בתנור.
אופים עוגה עד סדוק על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא עם פירורים לחים מצורפים, 45 עד 50 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר (המרכז ייפול).
שלב 1 אונקיה קצוצה שוקולד 1 כף מרגרינה בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל במרווחים של 15 שניות עד זיגוג הוא חלק, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים שקדים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. תירגע עד שיתקרר. אוהל עם נייר כסף; צמרמורת.
לזרוק פירות יער, סוכר, קליפת תפוז בקערה בינונית כדי להתמזג. צמרמורת עד מוכן לשרת, עד 4 שעות.
חותכים עוגה לחתיכות; מניחים על צלחות.