עוגת ליים מפתח אני
עוגת ליים מפתח אני יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם גרידת ליים, סודה לשתייה, מיץ ליים מפתח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ.
הוראות
שמנת יחד חמאה או מרגרינה וסוכר 3/4 כוס. הכה עד אור ורך. להפריד את הביצים. מקציפים את החלמונים אחד בכל פעם, ומוסיפים את גרידת הלימון.
מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים מרכיבים יבשים אלה לתערובת חמאת הביצים, לסירוגין עם מיץ ליים מפתח 1/2 כוס.
מקציפים את החלבונים עד נוקשים, לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת שמן היטב 10 אינץ'.
אופים במשך 30 עד 35 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C), או עד בדיקות עוגה נעשה. עוגה מגניבה במשך 10 דקות במחבת, ולאחר מכן להתהפך על מתלה קירור.
שלב 1/4 כוס סוכר ו 1/4 כוס מיץ ליים מפתח. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד צורות סירופ אור; זה צריך לקחת כ 5 דקות. השתמש זיגוג מיד.
יוצקים מעל עוגה חמה עדיין.