הסר את מחבת טארט מהמקרר. השתמש בקצות אצבעותיך כדי ללחוץ על בצק האגוז הצונן באופן שווה על החלק התחתון ועל הצדדים של המחבת. לקצץ את כל בצק עודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אופים את הקרום במשך 10 עד 15 דקות, ולאחר מכן לסובב אותו ואופים עוד 10 עד 15 דקות, או עד שהוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את הקרום מהתנור ולתת לו להתקרר בזמן שאתה עושה את המילוי. (ייתכנו כמה סדקים בקרום; הם לא ישפיעו על טארט סיים.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לסביאון
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את הקערה על הסיר, באמצעות מקציף גדול, מקציפים את התערובת בזמן שאתה הופך את הקערה (לחימום אפילו). לאחר כ 2 דקות, כאשר הביצים הם קצף יש התעבה, להוסיף שליש מיץ לימון. המשך לטאטא במרץ, כאשר התערובת מתעבה שוב, להוסיף עוד שליש מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מקציפים עד שהתערובת מתעבה שוב, ואז מוסיפים את מיץ הלימון שנותר. המשך לטאטא במרץ, עדיין מפנה את הקערה, עד התערובת היא מעובה ואור בצבע ואת whisk משאיר שביל בתחתית הקערה. זמן הבישול הכולל צריך להיות 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
כבו את החימום והשאירו את הקערה מעל המים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף בחמאה חתיכה בכל פעם. הסביאון אולי ישתחרר מעט, אבל הוא יתעבה ויוצב כשהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים את הסביאון החם לתוך קרום טארט ומניחים את המחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
6
מחממים את המטגן. בעוד הסביאון עדיין חם, מניחים את הטארט תחת המטאטא. השארת הדלת פתוחה, חום החלק העליון של sabayon, סיבוב טארט במידת הצורך אפילו צבע; זה ייקח רק כמה שניות, אז לא להשאיר את התנור.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את הטארט מן broiler ולתת לו לשבת לפחות 1 שעה לפני ההגשה.