עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם grand marnier, שמנת כבדה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), עוגת לימון-כתום, ו עוגת תפוז לימון.
הוראות
1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177° (180°C). חמאה וקמח 9 x 5 x 3 אינץ '(22.5 x 12.5 x 7.5 ס " מ) מחבת כיכר, אבק את הפנים עם קמח, לנצל את העודף.
שים את המחבת על תבנית אפייה מבודדת או על שני גליונות אפייה רגילים מוערמים ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ולשמור קרוב בהישג יד. לזרוק את הסוכר ואת ההתלהבות יחד בקערה גדולה ולשפשף אותם יחד עם קצות האצבעות שלך עד הסוכר הוא לח וריחני.
מקציפים בביצים, מכים עד שהתערובת חיוורת ומקציפה, ואז מקציפים את הקרם פרש והרום. לעבור מרית גומי גדולה ומערבבים בעדינות את תערובת הקמח מנופה לתוך הבלילה בשלוש או ארבע תוספות-הבלילה צריכה להיות עבה וחלק. לבסוף, לקפל את החמאה מותכת מקורר שתיים או שלוש תוספות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מיד כפית את הבלילה לתוך המחבת ולהחליק את תבנית האפייה (ים) לתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 1 שעה ו 25 עד 30 דקות, או עד סכין דק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא יבש וללא פירורים. (בדוק את העוגה בסימן 40 דקות. אם זה בראונינג במהירות, לכסות אותו באופן רופף עם אוהל לסכל למשך שארית תקופת האפייה.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
7
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך כ 10 דקות על מתלה קירור לפני הפיכת אותו מהמחבת; הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
עטוף אטום, העוגה תשמור במשך 1 שבוע בטמפרטורת החדר או עד 1 חודש במקפיא. עוגה מעופשת היא טעימה קלויה קלות ומפיצה עם ריבה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
מפריז סוויטס מאת דורי גרינספן. Copyright (c) 2002 by Dorie Greenspan. Published by Broadway Books.דורי גרינספן הוא מחברם של ספרי בישול לשבחים רבים, כולל אפייה עם ג ' וליה, ספר הבישול Café Boulud (עם דניאל בולוד) וקינוחים של פייר הרמה, שזכה בפרס ספר הבישול של השנה של ה-IACP. היא מחלקת את זמנה בין פריז לניו יורק.