קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange)

עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange)
עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם grand marnier, שמנת כבדה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), עוגת לימון-כתום, ו עוגת תפוז לימון.

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177° (180°C). חמאה וקמח 9 x 5 x 3 אינץ '(22.5 x 12.5 x 7.5 ס " מ) מחבת כיכר, אבק את הפנים עם קמח, לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים את המחבת על תבנית אפייה מבודדת או על שני גליונות אפייה רגילים מוערמים ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ולשמור קרוב בהישג יד. לזרוק את הסוכר ואת ההתלהבות יחד בקערה גדולה ולשפשף אותם יחד עם קצות האצבעות שלך עד הסוכר הוא לח וריחני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים בביצים, מכים עד שהתערובת חיוורת ומקציפה, ואז מקציפים את הקרם פרש והרום. לעבור מרית גומי גדולה ומערבבים בעדינות את תערובת הקמח מנופה לתוך הבלילה בשלוש או ארבע תוספות-הבלילה צריכה להיות עבה וחלק. לבסוף, לקפל את החמאה מותכת מקורר שתיים או שלוש תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מיד כפית את הבלילה לתוך המחבת ולהחליק את תבנית האפייה (ים) לתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 1 שעה ו 25 עד 30 דקות, או עד סכין דק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא יבש וללא פירורים. (בדוק את העוגה בסימן 40 דקות. אם זה בראונינג במהירות, לכסות אותו באופן רופף עם אוהל לסכל למשך שארית תקופת האפייה.)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך כ 10 דקות על מתלה קירור לפני הפיכת אותו מהמחבת; הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
עטוף אטום, העוגה תשמור במשך 1 שבוע בטמפרטורת החדר או עד 1 חודש במקפיא. עוגה מעופשת היא טעימה קלויה קלות ומפיצה עם ריבה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
מפריז סוויטס מאת דורי גרינספן. Copyright (c) 2002 by Dorie Greenspan. Published by Broadway Books.דורי גרינספן הוא מחברם של ספרי בישול לשבחים רבים, כולל אפייה עם ג ' וליה, ספר הבישול Café Boulud (עם דניאל בולוד) וקינוחים של פייר הרמה, שזכה בפרס ספר הבישול של השנה של ה-IACP. היא מחלקת את זמנה בין פריז לניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus