קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange)

עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange)
עוגת לימון או תפוזים (Cake Citron ou Cake Orange) עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם grand marnier, שמנת כבדה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ללא ביצים עם זיגוג כתום (עוגה טבעונית), עוגת לימון-כתום, ו עוגת תפוז לימון.

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 177° (180°C). חמאה וקמח 9 x 5 x 3 אינץ '(22.5 x 12.5 x 7.5 ס " מ) מחבת כיכר, אבק את הפנים עם קמח, לנצל את העודף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שים את המחבת על תבנית אפייה מבודדת או על שני גליונות אפייה רגילים מוערמים ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ולשמור קרוב בהישג יד. לזרוק את הסוכר ואת ההתלהבות יחד בקערה גדולה ולשפשף אותם יחד עם קצות האצבעות שלך עד הסוכר הוא לח וריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים בביצים, מכים עד שהתערובת חיוורת ומקציפה, ואז מקציפים את הקרם פרש והרום. לעבור מרית גומי גדולה ומערבבים בעדינות את תערובת הקמח מנופה לתוך הבלילה בשלוש או ארבע תוספות-הבלילה צריכה להיות עבה וחלק. לבסוף, לקפל את החמאה מותכת מקורר שתיים או שלוש תוספות.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מיד כפית את הבלילה לתוך המחבת ולהחליק את תבנית האפייה (ים) לתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 1 שעה ו 25 עד 30 דקות, או עד סכין דק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא יבש וללא פירורים. (בדוק את העוגה בסימן 40 דקות. אם זה בראונינג במהירות, לכסות אותו באופן רופף עם אוהל לסכל למשך שארית תקופת האפייה.)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הסר את העוגה מהתנור ולאפשר לו להתקרר במשך כ 10 דקות על מתלה קירור לפני הפיכת אותו מהמחבת; הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
עטוף אטום, העוגה תשמור במשך 1 שבוע בטמפרטורת החדר או עד 1 חודש במקפיא. עוגה מעופשת היא טעימה קלויה קלות ומפיצה עם ריבה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2
טעם
3
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
4
מפריז סוויטס מאת דורי גרינספן. Copyright (c) 2002 by Dorie Greenspan. Published by Broadway Books.דורי גרינספן הוא מחברם של ספרי בישול לשבחים רבים, כולל אפייה עם ג ' וליה, ספר הבישול Café Boulud (עם דניאל בולוד) וקינוחים של פייר הרמה, שזכה בפרס ספר הבישול של השנה של ה-IACP. היא מחלקת את זמנה בין פריז לניו יורק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס