קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון ברולה

עוגת לימון ברולה
לימון Crème Brûlée טארט הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Crème Brûlée טארט, אפרסק קרם ברולה טארט, ו משמש קרם ברולה טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג חמאה עד צורות ארוחה גס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
2
להוסיף 4 כפיות שמנת. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בצקבצק
עוטףעוטף
3
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
5
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים overhang ב, הקשה על מנת ליצור צדדים בעובי כפול.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
6
אופים את הקרום עד הזהב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 18 דקות (סדקים קטנים עשויים להופיע).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מברשת בתוך קרום חם פעמיים עם ביצה לבן. לשמור על טמפרטורת התנור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
להקציף 3/4 כוס סוכר, שמנת, חלמונים, וביצים בקערה להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מערבבים במיץ לימון וקליפת לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קליפת לימוןקליפת לימון
3
יוצקים מילוי לתוך קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
4
אופים עד המילוי הוא נפוח מעט בקצוות ולהגדיר במרכז, כ 30 דקות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
6
מניחים טארט על תבנית אפייה. כיסוי קצה הקרום עם נייר כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מפזרים טארט עם 2 כפות סוכר. לטחון טארט עד הסוכר נמס caramelizes, מפנה גיליון אפילו בראונינג, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
8
להעביר טארט למדף. מגניב עד ציפוי הוא פריך, על 1 שעה.
9
לדחוף טארט פאן תחתית עד, שחרור טארט.
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
10
מניחים על מגש, מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לימוןלימון