עוגת לימון ברולה
לימון Crème Brûlée טארט הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Crème Brûlée טארט, אפרסק קרם ברולה טארט, ו משמש קרם ברולה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג חמאה עד צורות ארוחה גס.
להוסיף 4 כפיות שמנת. באמצעות הפעלה / כיבוי, להתמזג עד טופס גושים לחים, הוספת שמנת נוספת על ידי כפית כפית אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף ולהירגע לפחות 2 שעות.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. מקפלים overhang ב, הקשה על מנת ליצור צדדים בעובי כפול.
אופים את הקרום עד הזהב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 18 דקות (סדקים קטנים עשויים להופיע).
מברשת בתוך קרום חם פעמיים עם ביצה לבן. לשמור על טמפרטורת התנור.
להקציף 3/4 כוס סוכר, שמנת, חלמונים, וביצים בקערה להתמזג היטב.
מערבבים במיץ לימון וקליפת לימון.
יוצקים מילוי לתוך קרום חם.
אופים עד המילוי הוא נפוח מעט בקצוות ולהגדיר במרכז, כ 30 דקות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מניחים טארט על תבנית אפייה. כיסוי קצה הקרום עם נייר כדי למנוע שריפה.
מפזרים טארט עם 2 כפות סוכר. לטחון טארט עד הסוכר נמס caramelizes, מפנה גיליון אפילו בראונינג, על 2 דקות.
להעביר טארט למדף. מגניב עד ציפוי הוא פריך, על 1 שעה.
לדחוף טארט פאן תחתית עד, שחרור טארט.
מניחים על מגש, מקשטים עם פרוסות לימון, אם תרצה, ומגישים.