עוגת לימון ברולה
צריך קינוח צמחוני? טארט לימון ברולה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בצק, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת לימון ברולה, עוגת דלעת ברולה טארט, ו Crème Brûlée טארט.
הוראות
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. להתאים לתוך מחבת טארט וקצוות לקצץ. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד זהב עמוק, 15 עד 20 דקות יותר.
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
להקציף יחד שמנת, 1/2 כוס סוכר, גרידה, מיץ, חלמונים, ביצה שלמה עד בשילוב.
שים פגז טארט (במחבת טארט) על תבנית אפייה גדולה ולהעביר לתנור. עם מתלה תנור מורחב, בזהירות לשפוך מילוי לתוך פגז טארט (פודינג עדיין יש בועות על גבי), ולאחר מכן בזהירות להחליק מתלה לתנור.
אופים טארט עד פודינג מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, 25 עד 35 דקות.
הסר גיליון אפייה להתקרר במחבת על מתלה 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 1/4 שעות.
ממש לפני ההגשה, מפזרים הנותרים סוכר כף באופן שווה על גבי טארט. הזז להבת blowtorch באופן שווה הלוך ושוב ממש מעל טארט, הימנעות קרום, עד סוכר הוא caramelized מעט השחמה (להיזהר לא לשרוף סוכר).
בואו טארט לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
טארט, ללא העליון קרמל, יכול להיות אפוי ומקורר 1 יום קדימה, ואז מקורר במיכל אטום. מאוד בעדינות כתם כל לחות מפני השטח של טארט עם מגבות נייר לפני זריזת סוכר ו caramelizing העליון.