קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון ברולה

עוגת לימון ברולה
צריך קינוח צמחוני? טארט לימון ברולה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 75 שעות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, בצק, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת לימון ברולה, עוגת דלעת ברולה טארט, ו Crème Brûlée טארט.

הוראות

1
מרדדים את הבצק לתוך סיבוב 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות. להתאים לתוך מחבת טארט וקצוות לקצץ. להירגע עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
טופס טארטטופס טארט
2
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
קלות זין התחתון של פגז בכל רחבי עם מזלג, ואז בשורה עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
אופים עד בצד מוגדר קצה הוא זהב חיוור, 18 עד 20 דקות. בזהירות להסיר רדיד ומשקולות ואופים פגז עד זהב עמוק, 15 עד 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
להקציף יחד שמנת, 1/2 כוס סוכר, גרידה, מיץ, חלמונים, ביצה שלמה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
קרםקרם
מיץמיץ
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
שים פגז טארט (במחבת טארט) על תבנית אפייה גדולה ולהעביר לתנור. עם מתלה תנור מורחב, בזהירות לשפוך מילוי לתוך פגז טארט (פודינג עדיין יש בועות על גבי), ולאחר מכן בזהירות להחליק מתלה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
טופס טארטטופס טארט
תנורתנור
8
אופים טארט עד פודינג מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר גיליון אפייה להתקרר במחבת על מתלה 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את הצד של מחבת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
10
ממש לפני ההגשה, מפזרים הנותרים סוכר כף באופן שווה על גבי טארט. הזז להבת blowtorch באופן שווה הלוך ושוב ממש מעל טארט, הימנעות קרום, עד סוכר הוא caramelized מעט השחמה (להיזהר לא לשרוף סוכר).
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
11
בואו טארט לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
1
טארט, ללא העליון קרמל, יכול להיות אפוי ומקורר 1 יום קדימה, ואז מקורר במיכל אטום. מאוד בעדינות כתם כל לחות מפני השטח של טארט עם מגבות נייר לפני זריזת סוכר ו caramelizing העליון.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר