עוגת לימון-גרהם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת לימון גרהם. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לימון-גרהם, פאי לימון ולימון עם ציפוי קרקר שוקולד, ו פאי לימון ולימון עם ציפוי קרקר שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, להקציף יחד חלמונים, 1/2 כוס סוכר, קורנפלור, גרידת לימון ומלח. בהדרגה להקציף בחלב עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך, מטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, כ 5 דקות.
הסר מהחום ולהקציף במיץ לימון. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה נקייה. מכסים בפלסטיק (לוחצים ישירות על משטח הקוסטרד כדי למנוע היווצרות עור) ומקררים עד לצנן, כ -30 דקות.
שורה תחתונה של צלחת אפייה 8 אינץ ' עם 6 קרקרים גרהם (לשבור לחתיכות כדי למלא מקום, במידת הצורך). כפית 1/2 של פודינג על קרקרים גרהם, מתפשט לתוך שכבה אפילו. חזור עם 6 קרקרים הנותרים ושאר פודינג. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד לילה.
ממש לפני ההגשה, קצפת עם נשאר 1 כפית. סוכר עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות.
מורחים קצפת בשכבה דקה מעל העוגה.