עוגת לימון-דבש שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שקדים לימון ודבש. והוא יספק כ 32 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, ביצים, טחון כלספייס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגת שקדים-דבש קמח עם לימון מסוכר, עוגת שקדים דבש, ו עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בסיר בינוני כבד. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום ומרתיחים 1 דקה. מגניב.
מחממים תנור ל 350°f. שמן 13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפיית מתכת. שקדים טוחנים דק וסוכר 1/2 כוס במעבד; להעביר לקערה בינונית.
להקציף בארוחת עוגת מצות, ארוחה מצה, קינמון ואולספייס. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים הנותרים 1/2 כוסות סוכר בקערה גדולה עד עבה מאוד חיוור בצבע, על 10 דקות. הכה בשמן וקליפת לימון. מקפלים בתערובת שקדים.
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 45 דקות.
חותכים עוגה חמה לתוך 32 ריבועים; להשאיר במחבת.
טפטוף מקורר סירופ על פני.
בואו לעמוד עד סירופ נספג, לפחות 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. מגניב, לכסות ולאחסן בטמפרטורת החדר.)