עוגת לימון מאייר
אם יש לך יוגורט, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: סלט כרוב קצוץ עם ויניגרט לימון מאייר (עם תחליף לימון מאייר קל), Meyer Lemon Snack Cake with Lemon Cream Cheese Standing # SundaySupper, ו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח 8 אינץ ' על ידי 4 1/4 מחבת כיכר, או שאתה יכול קו זה עם נייר קלף.
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה כדי לשלב. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצים, יוגורט, מיץ לימון וניל extract.In מערבל מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, סוכר וגרידת לימון במשך 5 דקות במהירות בינונית.
מוסיפים את 1/3 של תערובת הקמח למיקסר ומערבבים עד בשילוב.
להוסיף 1/2 של תערובת יוגורט ומערבבים עד בשילוב.
להוסיף עוד 1/3 של תערובת הקמח ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את שאר תערובת היוגורט ומערבבים עד בשילוב. סיום על ידי הוספת שאר הקמח ומערבבים עד בשילוב.
מוסיף את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן ואופים עד קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי (כ 50-55 דקות).בעוד העוגה אופה, להפוך את סירופ לימון מאייר פשוט על ידי ערבוב הסוכר ומיץ לימון בסיר קטן שאינו מגיב וחום תוך ערבוב עד הסוכר מתמוסס. כאשר העוגה נעשית, לאט לשפוך או כפית את הסירופ על העוגה בזמן שהוא עדיין חם. ודא שאתה נותן לכל תוספת של סירופ לספוג לפני הוספת יותר.
תן את העוגה מגניב במשך 10 דקות ולאחר מכן להפוך אותו על מתלה חוט להתקרר לחלוטין. עבור זיגוג, לטאטא את אבקת הסוכר יחד עם 2 כפיות של מיץ לימון עד שאין גושים. הזיגוג צריך להיות דק מספיק כדי לשפוך, אבל עבה מספיק כי זה לא נוזל. התאם את הצמיגות עם אבקת סוכר או מיץ לימון יותר.
טפטוף זה על העוגה מקורר, ומאפשר לו לרוץ במורד הצדדים.
בואו הזיגוג להגדיר לפני חיתוך והגשה.