עוגת פאונד לימון-נענע עם תותים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת הקינוחים שלכם. מתכון זה מספיק ל-12 סועדים . מנה אחת מהמנה מכילה כ -6 גרם חלבון , 31 גרם שומן , וסך הכל 545 קלוריות . גשו לחנות וקנו תותים, סוכר, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך בערך שעה ו-45 דקות . עם ציון ספוג של 30% , המנה הזו די גרועה. נסו את עוגת פאונד ריקוטה תפוז עם תותים אמרטו , עוגת פאונד לימון ושמנת חמוצה , ועוגת פאונד לימון ופרג (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים סוכר ונענע במעבד מזון קטן; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה. מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה גדולה, קרמו חמאה ו-1 ו-3/4 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית. הוסיפו 4 ו-1/2 כפיות תערובת נענע.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, תוך כדי טריפה טובה לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
מוסיפים קמח לסירוגין עם 1/4 כוס שמנת מתוקה. מערבבים פנימה את מיץ הלימון והקליפה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
סוכריות מצילות חיים
5
יוצקים לתבנית כיכר לחם משומנת ומקומחת בגודל 20 x 10 ס"מ.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים בחום של 160 מעלות צלזיוס במשך 60-70 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. מצננים במשך 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת צינון להתקררות מלאה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
בקערה גדולה, טורפים את השמנת הנותרת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
8
מוסיפים 1/2 כוס סוכר ממתקים וכף אחת של תערובת נענע; מקציפים עד שנוצרים קצף יציב. מקפלים פנימה את קרם הלימון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
בקערה נוספת, ערבבו את התותים עם תערובת הנענע הנותרת וסוכר האבק. פורסים את העוגה; מגישים עם תערובת התותים וקרם לימון.