עוגת לירה כתומה ריקוטה
גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר מגורען כפית שולחן, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת לירה ריקוטה כתומה, ריקוטה-עוגת קילו כתומה, ו עוגת לירה ריקוטה כתומה עם תותים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים מחבת כיכר 9 על 5 על 3 אינץ ' עם חמאה. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים כדי להתמזג.
באמצעות מיקסר, שמנת החמאה, ריקוטה וסוכר מגורען עד אור ורך, על 3 דקות. עם המכונה פועלת, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם.
מוסיף את וניל, גרידה כתומה ואמרטו עד בשילוב.
הוסף את החומרים יבשים, כמות קטנה בכל פעם, עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד קיסם יוצא נקי והעוגה מתרחקת מן הצדדים של המחבת, 45 עד 50 דקות.
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין. כדי לעטוף, לחזור למחבת ואבק עם הסוכר ' ממתקים.