תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת חצי קילו מלא פרי חג. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמוציות, משמשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת קילו בגריל ממולאת בקרם, עוגת ליטרת חג, ו עוגת ליטרת חג.
הוראות
1
מחממים ברנדי בסיר 1 ליטר מעל חום נמוך עד חם, ולאחר מכן להסיר מחום ומערבבים פירות יבשים. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע. הפוך את התחתית של מחבת springform ולנעול בצד. מחבת חמאה ואבק בנדיבות עם קמח, לדפוק את עודף.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
טוחנים היטב 3/4 כוס שקדים עם 1/4 כוס סוכר במעבד מזון, ולאחר מכן לטאטא יחד עם קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
( 23)
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לנצח חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת (הבלילה תופיע מקושקשת), ולאחר מכן להוסיף וניל, גרידה, ופירות עם ברנדי ולהכות עד משולב היטב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 קורטים ציפורן טחון
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
(קיבלר)
6
במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד incorporated. הבלילה כפית למחבת, להחליק אותו, העליון עם הנותרים 1/3 כוס שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד מפרט עץ ארוך מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, 1 1/2 עד 1 3/4 שעות. הפעל מרית מתכת דקה סביב הצד של העוגה, ואז להתקרר במחבת על מתלה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בינתיים, להמיס ריבה עם ליקר בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב, ואז מסננים זיגוג דרך מסננת לתוך קערה קטנה, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
3/4 כוס יוגורט תפוזים
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
לשחרר את הצד של העוגה עם מרית מתכת דקה שוב, ואז להסיר את הצד של המחבת ולשחרר את החלק התחתון של העוגה.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
העברת עוגה מחבת למתלה ומברשת זיגוג מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 3 שעות.
1
* העוגה משפרת בטעם אם עשה 1 יום קדימה. * העוגה שומרת, עטופה בנייר קלף, ואז לסכל, ולשים בשקית אטומה, בטמפרטורת החדר 5 ימים או קפוא 2 שבועות (להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה).