קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס אפרסקים ושמנת

עוגת מוס אפרסקים ושמנת
אפרסקים ועוגת מוס שמנת יכולים להיות הקינוח שאתם מחפשים. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. אם יש לכם מים, שמנת כבדה, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות נסו חטיפי אפרסקים וקרם, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את המים הקרים בקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין לאט מעל. מערבבים כדי להבטיח כי הג ' לטין הוא hydrated מלא ואין גושים. להפריש לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בסיר בינוני, לשלב את האפרסקים (כולל כל מיץ מפשיר) וסוכר ומערבבים על חום בינוני, ערבוב מדי פעם. להביא את האפרסקים לרתיחה ולאפשר להם להמשיך לבשל עד שהם מזלג מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את תערובת הג ' לטין ומבשלים, ערבוב, עד מומס לחלוטין, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8
יוצקים את התוכן של הסיר לתוך בלנדר תערובת עד חלקה לחלוטין, על 1 דקה. לחץ על מחית דרך מסננת רשת בסדר להשליך מוצקים. הגדר את מחית בצד ולאפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר או לקרר אותו מעל אמבט קרח, לטאטא כפי שהוא מתקרר כדי למנוע את הג ' לטין מקימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לאחר פירה הוא בטמפרטורת החדר, מערבבים רבע של קצפת לתוך מחית כדי להבהיר את זה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
10
מוסיפים את כל אבל 2 אונקיות של הקצפת הנותרת (שומרים את השאר לקישוט) ומקפלים אותו לתערובת פירה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
11
יוצקים את המוס לתוך קליפת העוגה מקורר. להכניס למקרר לפחות 2 שעות כדי לאפשר את הג ' לטין להגדיר. מקטרת נותרת קצפת על החלק העליון ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
רוטס סוכריותרוטס סוכריות