עוגת מוס בטעם תות ושוקולד לבן
עוגת מוס תות ושוקולד לבן עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרם של טרטר, שוקולד, unbleached כל המטרה קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת מוס בטעם תות ושוקולד לבן, מוס שוקולד לבן תות, ו עוגת מוס שוקולד תות & לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה וחותכים בפניות on / off עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
לטאטא חלמון ביצה ו 1 כף מי קרח בקערה קטנה כדי להתמזג; להוסיף למעבד ולעבד עד טופס גושים לחים, הוספת מי קרח יותר על ידי כפית זהבמלאים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק.
מרדדים בצק על משטח מקומח לסיבוב 13 אינץ'.
העברת בצק למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang ב ולחץ על הצדדים, ויוצרים צדדים בעובי כפול. פירס קרום בכל רחבי עם מזלג. להקפיא קרום 30 דקות.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל; למלא שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד לצדדים הקרום הם חום בהיר, על 25 דקות.
הסר רדיד ושעועית; אופים עד הקרום מבושל דרך חום זהוב, כ 20 דקות יותר. קרום מגניב לגמרי במחבת על מתלה.
מערבבים שוקולד לבן וקרם הצלפה 1/4 כוס בקערת מתכת גדולה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים) ומערבבים עד שוקולד נמס וחלק.
הסר קערה מעל מים; תערובת שוקולד מגניב עד פושר, על 15 דקות.
מקציפים הנותרים 1 כוס שמנת וניל בקערה גדולה עד פסגות טופס. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה עם קרם של טרטר בקערה בינונית עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתוך תערובת שוקולד, ולאחר מכן לקפל קצפת.
העברת תערובת לקרום מקורר; החלק העליון. תירגע בן לילה.
מערבבים ריבה ומיץ לימון בסיר קטן; מביאים לרתיחה, ערבוב על חום בינוני עד ריבה נמס.
הסר מהחום. סדר פרוסות תותים במעגלים קונצנטריים על גבי טארט.
מברשת פירות יער עם תערובת ריבה מומסת. תתקרר עד שעתיים ותגיש.