קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס מנגו

עוגת מוס מנגו
עוגת מוס מנגו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 296 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות לכי לחנות וקחי אבקת ג'לטין, סוכר מגורען, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מוס מנגו . איך לעשות מוס מנגו מהיר, מוס מנגו, ו מוס מנגו קוסקוס.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הגדר אמבט קרח גדול מספיק כדי להכיל סיר קטן. בלום ג ' לטין במים קרים על ידי ערבוב זה יחד ומאפשר לשבת במשך 5 דקות. בסיר קטן, לשלב 1/2 מחית מנגו וסוכר ומערבבים על חום נמוך עד הסוכר מתמוסס לחלוטין התערובת חמה למגע.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הוסף ג ' לטין ומערבבים היטב, וודא כי זה מומס לחלוטין לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
6
הסר מהחום, מערבבים בחצי השני של מחית מנגו.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
7
מניחים תערובת על אמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות. המטרה היא לקרר את התערובת, אבל למנוע את הג ' לטין הגדרת בצורה לא אחידה, יצירת גושים.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
8
לאחר תערובת הוא מגניב, לקפל 12 אונקיות של קצפת, דואג לא לרוקן את המוס, עד שהוא של עקביות אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
9
יוצקים מוס לתוך קליפת עוגה מקורר להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10
מניחים עוגה במקרר לפחות שעתיים (לילה הוא אידיאלי) כדי להגדיר.
11
צינור שנותר 4 אונקיות של קצפת קרירה על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
12
מגישים באופן מיידי.