עוגת מוס מנגו
עוגת מוס מנגו עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 296 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות לכי לחנות וקחי אבקת ג'לטין, סוכר מגורען, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מוס מנגו . איך לעשות מוס מנגו מהיר, מוס מנגו, ו מוס מנגו קוסקוס.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
הגדר אמבט קרח גדול מספיק כדי להכיל סיר קטן. בלום ג ' לטין במים קרים על ידי ערבוב זה יחד ומאפשר לשבת במשך 5 דקות. בסיר קטן, לשלב 1/2 מחית מנגו וסוכר ומערבבים על חום נמוך עד הסוכר מתמוסס לחלוטין התערובת חמה למגע.
הוסף ג ' לטין ומערבבים היטב, וודא כי זה מומס לחלוטין לתוך התערובת.
הסר מהחום, מערבבים בחצי השני של מחית מנגו.
מניחים תערובת על אמבט קרח ומערבבים לעתים קרובות. המטרה היא לקרר את התערובת, אבל למנוע את הג ' לטין הגדרת בצורה לא אחידה, יצירת גושים.
לאחר תערובת הוא מגניב, לקפל 12 אונקיות של קצפת, דואג לא לרוקן את המוס, עד שהוא של עקביות אחידה.
יוצקים מוס לתוך קליפת עוגה מקורר להחליק את החלק העליון.
מניחים עוגה במקרר לפחות שעתיים (לילה הוא אידיאלי) כדי להגדיר.
צינור שנותר 4 אונקיות של קצפת קרירה על גבי העוגה.