עוגת מוס שוקולד בעוצמה
עוגת מוס שוקולד באינטנסיביות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 324 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. 129 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-5 דקות. נסו שוקולד מוקפא מאוד, תותים טבולים בשוקולד מריר מאוד, ו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול; לבשל על אש נמוכה עד הסוכר הוא מומס, ערבוב כל הזמן עם whisk.
מוסיפים שוקולד ומלח; מביאים רק לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
יוצקים לתוך קערה גדולה. מקררים 15 דקות. או עד מקורר, ערבוב מדי פעם. (
תערובת עדיין יכול להיות חם מעט למגע.)
מוסיפים ביצים; מערבבים היטב.
מקציפים קרם בקערה קטנה עם מיקסר על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים לתערובת שוקולד; מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. כף לתוך משומן ו floured 9 אינץ ' מחבת springform.
מניחים מחבת במחבת רדודה גדולה יותר, ולאחר מכן מניחים על מתלה תנור במרכז. בזהירות לשפוך מים רותחים לתוך מחבת גדולה לבוא חצי בצד של מחבת springform.
אופים 45 דקות. או עד שהמרכז יהיה מוכן. (למעלה ירגיש קצת מוצק למגע.)
הסר מחבת springform כדי מתלה חוט. הפעל סכין סביב שפת המחבת כדי לשחרר עוגה; מגניב לפני הסרת שפה. מקררים 4 שעות.