עוגת מוס תות OREO®
מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מים, עוגיות אוריאו, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד לבן OREO® , עוגת תות OREO® , ו עוגת מוס תות.
הוראות
חותכים 3 של עוגיות לשניים; להפריש. דק לרסק 12 של העוגיות הנותרות; לערבב עם מרגרינה. לחץ בחוזקה על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ'; לעמוד הנותרים 14 עוגיות סביב קצה מחבת.
ממיסים ג ' לטין במים רותחים בקערה גדולה; מערבבים במים קרים פירה תות. מקררים עד מעט מעובה.
מקציפים ג ' לטין עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה 2 דקות או עד קצף. מערבבים בעדינות 2 כוסות של קצפת. במידת הצורך, לקרר עד התערובת עבה מספיק כדי תלולית. כף לקרום. מקררים 4 שעות או עד המשרד. הפעל סכין או מרית מתכת סביב שפת המחבת כדי לשחרר את הקינוח; להסיר את שולי המחבת. למעלה עם שאריות קצפת ועוגיות חצויות.
מקשטים עם תותים נוספים ו sprig מנטה,אם תרצה. חנות שאריות קינוח במקרר.