עוגת מוקה שחורה-לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 765 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמנת כבדה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: עוגה בשחור-לבן, עוגה קלה בשחור לבן, ו עוגת אוריאו בשחור לבן.
הוראות
1
מחממים את השמנת הכבדה, השוקולד למחצה ואבקת האספרסו בקערה חסינת חום מעל לסיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס והגאנש חלק. מערבבים את ליקר וניל וקפה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
אספרסו מיידי
ליקר קפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד בשילוב. בהדרגה לנצח את הסוכר ' ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
שוקולד חלב
5
מוסיף את אבקת הקקאו ווניל, להגדיל את מהירות המיקסר בינוני גבוה לנצח עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להרכיב את העוגה: לשים 1 שכבת עוגת שוקולד על מגש; להפיץ 3/4 כוס מילוי על גבי. למעלה עם שכבת עוגת וניל ולהפיץ עם מילוי 3/4 כוס אחרת. חזור לעשות 4 שכבות, המסתיימות בשכבת עוגת וניל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מורחים את המילוי הנותר על גבי ומקררים עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
יוצקים את הגנאש על העוגה, נותנים לה לטפטף במורד הצדדים.
9
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר לפני חיתוך, על 30 דקות.
10
צילום לוי בראון
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם תרסיס בישול בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
לטאטא את אבקת הקקאו ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, שמנת חמוצה ווניל ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקקאו בזרם יציב עד רק בשילוב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם מרית גומי. (הבלילה תהיה דקה.)
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה עד בשילוב. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר בינוני; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בנקודה זו.)
מערבבים 1/2 כוס מים עם הקרם בכוס מדידה נוזלית או קערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקרם, מתחיל ומסתיים בקמח, עד פשוט חלקה.