עוגת מוקה שחורה-לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 765 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, שמנת כבדה, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: עוגה בשחור-לבן, עוגה קלה בשחור לבן, ו עוגת אוריאו בשחור לבן.
הוראות
1
מחממים את השמנת הכבדה, השוקולד למחצה ואבקת האספרסו בקערה חסינת חום מעל לסיר של מים רותחים (אל תתנו לקערה לגעת במים), תוך ערבוב, עד שהשוקולד נמס והגאנש חלק. מערבבים את ליקר וניל וקפה.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולד
אספרסו מיידי
ליקר קפה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Necco
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
2
הסר את הקערה מהמחבת; להפריש עד קריר ועבה אבל עדיין pourable, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שים את השוקולד חלב בקערה בטוחה במיקרוגל; מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלב
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-o
2
בואו מגניב.
3
מקציפים את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה ורכה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את השוקולד המותך ומכים עד בשילוב. בהדרגה לנצח את הסוכר ' ממתקים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O
שוקולד חלב
5
מוסיף את אבקת הקקאו ווניל, להגדיל את מהירות המיקסר בינוני גבוה לנצח עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
סוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
להרכיב את העוגה: לשים 1 שכבת עוגת שוקולד על מגש; להפיץ 3/4 כוס מילוי על גבי. למעלה עם שכבת עוגת וניל ולהפיץ עם מילוי 3/4 כוס אחרת. חזור לעשות 4 שכבות, המסתיימות בשכבת עוגת וניל.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Necco
קילו פטל שחור (בערך
7
מורחים את המילוי הנותר על גבי ומקררים עד המשרד, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
8
יוצקים את הגנאש על העוגה, נותנים לה לטפטף במורד הצדדים.
9
בואו להגדיר בטמפרטורת החדר לפני חיתוך, על 30 דקות.
10
צילום לוי בראון
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מעיל שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' עם תרסיס בישול בשורה התחתונה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)
12
לטאטא את אבקת הקקאו ו 1 1/2 כוסות מים רותחים בקערה בינונית עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
13
לטאטא את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
14
מוסיפים את הביצים, שמן צמחי, שמנת חמוצה ווניל ומכים עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקקאו בזרם יציב עד רק בשילוב, ולאחר מכן לסיים ערבוב עם מרית גומי. (הבלילה תהיה דקה.)
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות להקיש על המחבתות נגד הדלפק כדי לעזור הבלילה להתיישב.
16
אופים עד שקיסם מוכנס לאמצע יוצא נקי, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)
17
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
18
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
19
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ ' ומניחים את תחתית נייר קלף; חמאה על הקלף ואבק את המחבתות בקמח, הקשה על העודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)
20
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה עד בשילוב. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להפחית את מהירות המיקסר בינוני; לנצח את הביצים, אחד בכל פעם, גירוד את הקערה לפי הצורך. מקציפים את הוניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בנקודה זו.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
סוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
21
מערבבים 1/2 כוס מים עם הקרם בכוס מדידה נוזלית או קערה. מקציפים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה ב 3 קבוצות, לסירוגין עם תערובת הקרם, מתחיל ומסתיים בקמח, עד פשוט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
הסוכריות של Peachie-o
22
מחלקים את הבלילה בין המחבתות מוכנות.
23
אופים עד העוגות מוזהבות קלות על גבי והמרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
24
להעביר מדפים ולתת מגניב 10 דקות, ואז להפעיל סכין סביב קצה המחבתות ולהפוך את העוגות על המדפים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
25
הסר את הקלף. לקצץ את צמרות העוגות עם סכין משונן ארוך כדי להפוך אותם ברמה,אם תרצה.