קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מזון לתינוקות אני

עוגת מזון לתינוקות אני
עוגת מזון לתינוקות אני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן צמחי, ביצים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. נסו עדשים יפות (מזון לתינוקות), מחית גזר היא לא מזון לתינוקות, ו איך להכין מזון תינוקות תוצרת בית עם דגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 או 10 מחבת שמן אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
מערבבים את העוגה, סוכר, שמן צמחי, ביצים, מזון לתינוקות משמש ומזון לתינוקות שזיפים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
3
מערבבים במשך 2 דקות. מערבבים אגוזי מלך ושופכים את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 1 שעה. נפלא עם אבק קל של סוכר קונדיטור או עם ציפוי שקדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי