קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיו
מגזין

עוגת מזון מלאך עם קומפוט פירות סתיו

עוגת מזון מלאך עם קומפוט פירות סתיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מזון מלאך עם פירות הסתיו Compote. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 344 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תאנים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אורנג'אנג'ל מזון עוגה עם רוטב קרמל ופרי טרופי, עוגת מזון מלאך עם קומפוט שלוש ברי, ו עוגת כיכר מזון מלאך עם אננס קומפוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כדי להכין עוגה, כפית קלות את הקמח לתוך כוס מדידה יבשה, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
לנפות יחד קמח 3/4 כוס סוכר. מקציפים חלבונים עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים קרם של טרטר ומלח; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להוסיף 3/4 כוס סוכר, 2 כפות בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בוניל. לנפות תערובת קמח על תערובת ביצה לבן, 3 כפות בכל פעם; לקפל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
6
הבלילה כפית למחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, מתפשט באופן שווה. לשבור כיסי אוויר על ידי חיתוך דרך הבלילה עם סכין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים ב 325 במשך 50 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. הפוך מחבת, ומגניב לחלוטין. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת באמצעות מרית מתכת צרה. הפוך את העוגה לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
חותכים עוגה לתוך 12 פרוסות.
9
כדי להכין קומפוט, לשלב מים, 1/4 כוס סוכר, שעועית וניל בסיר בינוני. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
CompoteCompote
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים פירות יבשים; מכסים ומבשלים 25 דקות או עד הפרי הוא רך, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
11
הסר מהחום.
12
הסר שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
13
תן שעועית לעמוד 5 דקות. לגרד זרעים שעועית וניל; מערבבים זרעים לתוך תערובת הפרי. להשליך שעועית. מגניב לטמפרטורת החדר. כף לפתן על פרוסות עוגה, ולמעלה עם קרם פראש.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
CompoteCompote
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה