קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מזון מלאך שחור ולבן

עוגת מזון מלאך שחור ולבן
עוגת מזון מלאך שחור ולבן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 626 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, שמנת כבדה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת מזון מלאך שחור ולבן, טריפל ברי אנג' ל מזון עוגה רול (קינוח אדום, לבן וכחול) + וידאו, ו עוגת מזון מלאך.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
שלב 1/2 כוס הסוכר עם הקמח לנפות אותם יחד 4 פעמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
מניחים את החלבונים ביצה, מלח, וקרם של טרטר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk והכה במהירות גבוהה עד הביצים טופס פסגות בינוניות, על 1 דקה. עם המיקסר על מהירות בינונית, להוסיף את הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר על ידי לפזר אותו על החלבונים ביצה מוכה. הכה במהירות גבוהה במשך כמה דקות עד עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף עד עבה מאוד, על 1 דקה יותר. לגרד את החלבונים ביצה מוכה לתוך קערה גדולה. לנפות 1/4 של תערובת הקמח על החלבונים ביצה לקפל אותו בזהירות רבה לתוך הבלילה עם מרית גומי. המשך להוסיף את הקמח ב 3 תוספות שוות, ניפוי וקיפול עד שהכל משולב. מקפלים את השוקולד המגורד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, להחליק את החלק העליון, ואופים אותו במשך 35 עד 45 דקות, עד שהוא קופץ בחזרה למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את העוגה מהתנור והפוך את המחבת על מתלה קירור. כאשר מגניב, להפעיל סכין רזה, גמיש סביב העוגה כדי להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
עבור זיגוג שוקולד, מניחים את שבבי השוקולד ואת השמנת הכבדה בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
יוצקים את השוקולד מעל החלק העליון של העוגה מקורר כדי לכסות את החלק העליון לחלוטין ולאפשר לו לטפטף במורד הצדדים. אם נשאר לך זיגוג שוקולד, אתה יכול להגיש אותו בצד עם העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)