קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מזון מלאך שחור ולבן

עוגת מזון מלאך שחור ולבן
עוגת מזון מלאך שחור ולבן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 626 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, שמנת כבדה, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת מזון מלאך שחור ולבן, טריפל ברי אנג' ל מזון עוגה רול (קינוח אדום, לבן וכחול) + וידאו, ו עוגת מזון מלאך.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
שלב 1/2 כוס הסוכר עם הקמח לנפות אותם יחד 4 פעמים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
מניחים את החלבונים ביצה, מלח, וקרם של טרטר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk והכה במהירות גבוהה עד הביצים טופס פסגות בינוניות, על 1 דקה. עם המיקסר על מהירות בינונית, להוסיף את הנותרים 1 1/2 כוסות סוכר על ידי לפזר אותו על החלבונים ביצה מוכה. הכה במהירות גבוהה במשך כמה דקות עד עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את הוניל וממשיכים להקציף עד עבה מאוד, על 1 דקה יותר. לגרד את החלבונים ביצה מוכה לתוך קערה גדולה. לנפות 1/4 של תערובת הקמח על החלבונים ביצה לקפל אותו בזהירות רבה לתוך הבלילה עם מרית גומי. המשך להוסיף את הקמח ב 3 תוספות שוות, ניפוי וקיפול עד שהכל משולב. מקפלים את השוקולד המגורד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת צינור 10 אינץ ' ungreased, להחליק את החלק העליון, ואופים אותו במשך 35 עד 45 דקות, עד שהוא קופץ בחזרה למגע.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הסר את העוגה מהתנור והפוך את המחבת על מתלה קירור. כאשר מגניב, להפעיל סכין רזה, גמיש סביב העוגה כדי להסיר אותו מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
עבור זיגוג שוקולד, מניחים את שבבי השוקולד ואת השמנת הכבדה בקערה חסינת חום על מחבת של מים רותחים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
עוגת גבינה חדשהעוגת גבינה חדשה
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
יוצקים את השוקולד מעל החלק העליון של העוגה מקורר כדי לכסות את החלק העליון לחלוטין ולאפשר לו לטפטף במורד הצדדים. אם נשאר לך זיגוג שוקולד, אתה יכול להגיש אותו בצד עם העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת