קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת מחבת ריבס עם פירור סחוט

עוגת מחבת ריבס עם פירור סחוט
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח ים לא סופג, לא מזוקק, קמח חיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת פירורים ריבס, עוגת פירורים ריבס, ו עוגת פירורים ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלילה לפני שאתה מתכנן לאפות, לנצח את האיות עם יוגורט עד בשילוב רופף. מכסים את הקערה בניילון נצמד הדוק פן יתייבש, ומניחים אותו במקום חם במטבח למשך 8 עד 12 שעות.למחרת, קוצצים את ריבס לקוביות 1/4 אינץ'. לזרוק אותו לקערה ומפזרים 1/2 כוס jaggery מעל הריבס. אפשר rhubarb להתקמט ב jaggery במשך כשעה.מחממים את התנור ל 350 F. להמיס 3 כפות של חמאה מבהירה או ghee על חום נמוך במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' מתובל היטב. לזרוק את ריבס מקורר לתוך החמאה החמה לטגן על 2 דקות. כבה את החום והכן את העוגה batter.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את הביצים עם 3/4 כוס jaggery עד חלקה, ואז להכות את תמצית וניל. עובד 1/2 כוס בכל פעם, להכות את הבלילה של קמח כוס ספוג יוגורט. בקערה נפרדת, להקציף קמח מיצוי גבוה עם 1 כפית קינמון טחון, גרידת תפוז, סודה לשתייה ומלח. עבודה 1/2 כוס בכל פעם, להכות את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד שהם יוצרים בלילה חלקה.הכינו את פירור הג ' ג ' רי בקערת ערבוב קטנה עד בינונית. מקציפים את קמח שקדים ו jaggery יחד עם קינמון, ואז לאט לנצח 3 כפות נמס butter.To להרכיב את העוגה, לשפוך את הבלילה עוגה למחבת מעל הריבס.
מרכיבים שתצטרך
גיגי
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
גרידה כתומהגרידה כתומה
קמח כוסמיןקמח כוסמין
JaggeryJaggery
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מאייתיםמאייתים
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מפזרים את הפירור הצמרירי על בלילת העוגה, ואופים עד שקיסם שהוכנס למרכז העוגה יוצא נקי-בערך 1 שעה. אפשר להתקרר כ -20 דקות לפני טבילה לתוכו עם כף וגורף אותו על צלחות המתנה.
מרכיבים שתצטרך
JaggeryJaggery
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן