מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 262 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 13 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם מלח ים לא סופג, לא מזוקק, קמח חיטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. נסו עוגת פירורים ריבס, עוגת פירורים ריבס, ו עוגת פירורים ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בלילה לפני שאתה מתכנן לאפות, לנצח את האיות עם יוגורט עד בשילוב רופף. מכסים את הקערה בניילון נצמד הדוק פן יתייבש, ומניחים אותו במקום חם במטבח למשך 8 עד 12 שעות.למחרת, קוצצים את ריבס לקוביות 1/4 אינץ'. לזרוק אותו לקערה ומפזרים 1/2 כוס jaggery מעל הריבס. אפשר rhubarb להתקמט ב jaggery במשך כשעה.מחממים את התנור ל 350 F. להמיס 3 כפות של חמאה מבהירה או ghee על חום נמוך במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' מתובל היטב. לזרוק את ריבס מקורר לתוך החמאה החמה לטגן על 2 דקות. כבה את החום והכן את העוגה batter.In קערה גדולה ערבוב, לנצח את הביצים עם 3/4 כוס jaggery עד חלקה, ואז להכות את תמצית וניל. עובד 1/2 כוס בכל פעם, להכות את הבלילה של קמח כוס ספוג יוגורט. בקערה נפרדת, להקציף קמח מיצוי גבוה עם 1 כפית קינמון טחון, גרידת תפוז, סודה לשתייה ומלח. עבודה 1/2 כוס בכל פעם, להכות את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד שהם יוצרים בלילה חלקה.הכינו את פירור הג ' ג ' רי בקערת ערבוב קטנה עד בינונית. מקציפים את קמח שקדים ו jaggery יחד עם קינמון, ואז לאט לנצח 3 כפות נמס butter.To להרכיב את העוגה, לשפוך את הבלילה עוגה למחבת מעל הריבס.
מרכיבים שתצטרך
גי
יכול דיאט קרם סודה
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אופים או סוכר דק במיוחד
על הסוכר של קונדיטורים
גרידה כתומה
קמח כוסמין
Jaggery
ריבס טרי, ועוד לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
לוראן מטבח מקצועי®
מאייתים
(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
כמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מפזרים את הפירור הצמרירי על בלילת העוגה, ואופים עד שקיסם שהוכנס למרכז העוגה יוצא נקי-בערך 1 שעה. אפשר להתקרר כ -20 דקות לפני טבילה לתוכו עם כף וגורף אותו על צלחות המתנה.