קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מייפל-תפוח הפוכה

עוגת מייפל-תפוח הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מייפל תפוח הפוך עוגה. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחים מקולפים, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת תפוחים מייפל הפוך, מייפל-תפוח הפוך עוגה, ו עוגת מייפל-תפוח הפוכה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 10 אינץ'. בסיר גדול, להביא את סירופ מייפל לרתיחה על חום גבוה, ואז להתבשל על חום נמוך עד עבה מאוד מופחת 3/4 כוס, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
יוצקים את הסירופ העבה לתוך מחבת העוגה. מסדרים את התפוחים במחבת ב 2 מעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בכוס מדידה, לטאטא את הביצים עם חלב חמאה ווניל. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 3 דקות. לנצח את החומרים יבשים ורטובים ב 3 קבוצות לסירוגין עד הבלילה חלקה; לגרד את הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
לגרד את הבלילה על התפוחים ולהפיץ אותו בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים את העוגה במשך 1 שעה, עד הזהב על גבי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
תן לעוגה להתקרר על מדף במשך 45 דקות.
8
מניחים צלחת על גבי העוגה ולהפוך את העוגה על הצלחת; הקש קלות לשחרר את העוגה.
9
הסר את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
תן לעוגה להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך טריזים ומגישים עם קרם frache.