עוגת מייפל-תפוח הפוכה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מייפל תפוח הפוך עוגה. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחים מקולפים, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת תפוחים מייפל הפוך, מייפל-תפוח הפוך עוגה, ו עוגת מייפל-תפוח הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 10 אינץ'. בסיר גדול, להביא את סירופ מייפל לרתיחה על חום גבוה, ואז להתבשל על חום נמוך עד עבה מאוד מופחת 3/4 כוס, על 20 דקות.
יוצקים את הסירופ העבה לתוך מחבת העוגה. מסדרים את התפוחים במחבת ב 2 מעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט.
בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בכוס מדידה, לטאטא את הביצים עם חלב חמאה ווניל. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 3 דקות. לנצח את החומרים יבשים ורטובים ב 3 קבוצות לסירוגין עד הבלילה חלקה; לגרד את הצד של הקערה.
לגרד את הבלילה על התפוחים ולהפיץ אותו בשכבה אפילו.
אופים את העוגה במשך 1 שעה, עד הזהב על גבי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן לעוגה להתקרר על מדף במשך 45 דקות.
מניחים צלחת על גבי העוגה ולהפוך את העוגה על הצלחת; הקש קלות לשחרר את העוגה.
תן לעוגה להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך טריזים ומגישים עם קרם frache.