תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מייפל תפוח הפוך עוגה. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 411 קלוריות. גשו לסופר וקנו תפוחים מקולפים, קמח, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת תפוחים מייפל הפוך, מייפל-תפוח הפוך עוגה, ו עוגת מייפל-תפוח הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 10 אינץ'. בסיר גדול, להביא את סירופ מייפל לרתיחה על חום גבוה, ואז להתבשל על חום נמוך עד עבה מאוד מופחת 3/4 כוס, על 20 דקות.
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
יוצקים את הסירופ העבה לתוך מחבת העוגה. מסדרים את התפוחים במחבת ב 2 מעגלים קונצנטריים, חופפים אותם מעט.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
4
בקערה, לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בכוס מדידה, לטאטא את הביצים עם חלב חמאה ווניל. בקערה של מערבל חשמלי עומד מצויד עם המשוט, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית עד רכות, על 3 דקות. לנצח את החומרים יבשים ורטובים ב 3 קבוצות לסירוגין עד הבלילה חלקה; לגרד את הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סוכריות ראש אוויר
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
לגרד את הבלילה על התפוחים ולהפיץ אותו בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרעיני חמניות נוספים
6
אופים את העוגה במשך 1 שעה, עד הזהב על גבי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
תן לעוגה להתקרר על מדף במשך 45 דקות.
8
מניחים צלחת על גבי העוגה ולהפוך את העוגה על הצלחת; הקש קלות לשחרר את העוגה.
9
הסר את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
10
תן לעוגה להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך טריזים ומגישים עם קרם frache.