עוגת מיליון דולר
אם יש לך תערובת פודינג וניל מיידית, אננס, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגה בשווי מיליון דולר, עוגה בשווי מיליון דולר, ו עוגה בשווי מיליון דולר.
הוראות
מערבבים ואופים תערובת עוגה לפי הוראות חבילה עבור שתי שכבות עגולות 8 או 9 אינץ'.
תן לשכבות להתקרר, ולאחר מכן לפצל כל שכבה לחצי כדי להיות 4 שכבות.
בקערה גדולה, גבינת שמנת קצפת עד רכה, ולאחר מכן בהדרגה לערבב סוכר של ממתקים. מערבבים את האננס עם מיץ תפוזים מנוקז מנדרין, שמורה על 5 פרוסות תפוז מנדרין כדי לקשט את החלק העליון של העוגה.
מערבבים בתערובת הפודינג היבש. מקפלים את ציפוי מוקצף.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת עוגה לחתוך את הצד; להפיץ עם ציפוי.
מניחים שכבה נוספת לחתוך בצד למטה על הראשון, העליון עם ציפוי יותר. חזור עד שכל השכבות משמשים, להפיץ את החלק האחרון של ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. לקשט עם פרוסות תפוז מנדרינית שמורות. הקפיאו לילה לפני ההגשה.