עוגת מלך מרדי גרא מהירה
מתכונים דומים: עוגת מלך מרדי גרא מהירה, עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, ו עוגת מרדי גרא המלך.
הוראות
מערבבים 2 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערת ערבוב של מערבל לעמוד, באמצעות מצורף ההנעה, על נמוך במשך כ 30 שניות.
מחממים חלב, סוכר ומלח בסיר קטן על חום בינוני עד שהסוכר מומס והחלב הוא בין 49° ל130.
עם מיקסר על נמוך, יוצקים נוזלים ומערבבים עד incorporated.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. המשך לערבב עד צורות בצק מדובלל. תנקו את המשוט ותעברו לוו בצק.
מערבבים את הקמח 1 כוס הנותרים קצת בכל פעם, הוספת פחות או יותר קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק רך.
מוסיפים את החמאה הריכה, חתיכה בכל פעם, ללוש עד שכל פיסת חמאה נספגת.
ללוש במשך שמונה דקות על נמוך. הבצק צריך לנקות לחלוטין את הצדדים של הקערה. אם זה דביק מדי, להוסיף קמח נוסף 1 כף בכל פעם, ערבוב ביסודיות לפני קביעת אם יותר קמח יש צורך. אם הבצק נראה יבש מדי, שפריץ עם מים מבקבוק ספריי כמה פעמים, ערבוב ביסודיות לפני קביעת אם יותר מים יש צורך. כל 2 דקות, לעצור את המכונה, לגרד את הבצק מהקרס, ולאחר מכן להמשיך ללוש.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים ביד כדי להיות בטוח שזה חלק וגמיש. ליצור את הבצק לכדור.
מניחים בצק לקערה משומנת. הפעל פעם משטח משומן כל כך הוא על גבי. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
בעוד הבצק מצמרר, לעשות מילוי קינמון. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום וקינמון הקרקע.
מערבבים חמאה עם תערובת קינמון ומערבבים היטב.
מגלגלים את הבצק הצונן לתוך מלבן 10 x 20 אינץ'.
מורחים את המילוי על מחצית הצד הארוך של הבצק. מקפלים את הבצק לשניים מכסה את המילוי. ללטף בצק למטה בחוזקה כך הבצק יישאר יחד.
חותכים בצק לשלוש רצועות ארוכות. לחץ על צמרות הרצועות יחד וצמה את הרצועות. לחץ על הקצוות יחד בתחתית. בעדינות למתוח את הצמה כך שהוא מודד 20 אינץ ' שוב. לעצב אותו למעגל / אליפסה ולחץ על הקצוות יחד.
מעבירים את הטבעת לקלף מרופד או משומן תבנית אפייה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לעלות עד הוכפל, כ 1 שעה. בעוד הבצק עולה, מחממים את התנור ל 350º.
אופים את העוגה עד שהוא חום זהוב, 20-35 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות על תבנית אפייה ולאחר מכן למקם אותו על מתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן. כדי להסתיר את התינוק בעוגה, אם תרצה, לעשות חריץ קטן בתחתית העוגה ולשים את התינוק פלסטיק מיניאטורי לאחר העוגה התקררה.
הדובדבן: בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חלב ווניל עד חלקה (להוסיף חלב נוסף אם התערובת עבה מדי או אבקת סוכר אם רזה מדי).
ציפוי כפית מעל העוגה. מיד מפזרים על סוכר צבעוני, לסירוגין בין שלושת הצבעים.