עוגת ממתק
עוגת ממתק היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, ציפוי קרמל, שוקולד אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קופסת ממתקים עוגה, עוגת ממתק, ו עוגת ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח סוכר וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד רכות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה מעורבב.
תוסיף וניל. מערבבים בשוקולד מותך. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מכות לאחר כל תוספת עד חלקה.
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מיד לתקוע העליון של עוגה בכל רחבי עם קיסם או מזלג.
מערבבים חלב מרוכז וציפוי קרמל; כפית על עוגה חמה, ומאפשרים לו להשרות.
מפזרים ממתקים קצוצים על עוגה.
מניחים ציפוי בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה 20 עד 30 שניות או עד pourable; טפטוף מעל עוגה. עוגה מגניבה על 1 1/2 שעות לפני ההגשה.