עוגת ממתק היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, ציפוי קרמל, שוקולד אפייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קופסת ממתקים עוגה, עוגת ממתק, ו עוגת ממתק (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 177°. גריז התחתון הצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם התקצרות; קמח קל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, לנצח סוכר וחמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד רכות. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד חלקה מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תוסיף וניל. מערבבים בשוקולד מותך. בהדרגה להכות בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מכות לאחר כל תוספת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מיד לתקוע העליון של עוגה בכל רחבי עם קיסם או מזלג.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מערבבים חלב מרוכז וציפוי קרמל; כפית על עוגה חמה, ומאפשרים לו להשרות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
7
מפזרים ממתקים קצוצים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
8
מניחים ציפוי בקערה קטנה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על גבוה 20 עד 30 שניות או עד pourable; טפטוף מעל עוגה. עוגה מגניבה על 1 1/2 שעות לפני ההגשה.