עוגת ממתק
פאי ממתקים דורש בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שוקולד מצופה קרמל-בוטנים חטיפי נוגט, סוכר, חמאת בוטנים שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: ממתקי Cajeta (סוכריית חלב קינמון לעיסה), קנדי קיין קוקטייל עם וודקה תוצרת בית קנדי קיין חדורה, ו עוגת חמאה.
הוראות
חותכים ממתקים לחתיכות 1/4 אינץ'; לסדר מעל החלק התחתון של הקרום.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים שמנת חמוצה וחמאת בוטנים, מכים במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד צהוב נעלם לאחר כל תוספת. תערובת גבינת שמנת כפית על ממתק על קרום.
אופים ב 325 במשך 35 עד 40 דקות או עד סט.
הסר מתלה תיל, ולתת מגניב 1 שעה או עד מגניב לחלוטין. כיסוי וצינה 2 שעות.
מיקרוגל שוקולד וקרם בקערה בטוחה במיקרוגל גבוה במשך 30 שניות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 15 שניות.
טפטוף מעל פאי מקורר, ומפזרים באופן שווה עם בוטנים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בסניקרס ממתקים.